2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت توهمی روانی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 41 پست
خب عزیزم تا مطمئن نشدی باهاش بحث نکن اگه چیزی دیدی به روش بیار

والا فقط میپرسم مثلا این مسافر چرا دوباره زنگت زده؟میگه نمیدونم منم دیگه بحث نمیکنم وقتی میبینم نه دیگه خودش زنگ زده نه هیچی.اینم دیشب بدون دعوا فقط پرسیدم اینا کین اخه؟حتی خودشم با چشاش دید.گفت نمیدونم.

چندوقته دائم اکانتا مختلف دختر میاد تو روبیکاش خب منم عصبی میشم هی میگم ولش کن باز دوباره میبینم.

اخه تو بگو من چیکارکنم؟😭😭😭😭

خیلی حالم بده بچمم فقط داره گریه میکنه تو سرم دیگه نمیکشم خدااا😢😢😢😢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد زود تهمت میزنی شاید ایشون بدبین باشن تامطمئن نشه نباید اینجوری بگه فک کن یکی به ناحق بخودت تهمت ...

عزیزم هر شب کلی مرد بیان روی اکانت شما و پیامشون یهو ناپدید بشه

همسر شما ازت بپرسه کی ان اینا؟

جای توضیح منطقی

گوشیتو ازش پنهان کنی

برگردی بهش بگی توهمی و روانی و از زندگی باهات خسته شدم و بزنی بیرون (احتمالا واسه اینکه بتونی آثار جرم رو از گوشیت پاک کنی)

بعد اگه بگم کاسه ای زیر نیم کاسه شماست، اسم کارم تهمت زدنه؟

اگه ککی به تنبون این اقا نیست چرا ننشست و منطقی توضیح نداد؟ یا کارش قابل دفاع کردنه یا نیست دیگه

مثلا اگه همکارش باشن اون خانوما،کارش قابل دفاع کردنه، نیازی نیست بچه بازی در بیاره

وقتی بچه بازی در میاره که خودش میدونه یه غلطی کرده

به این میگن دست پیش گرفتن برای پس نیفتادن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باید بری مشاوره حساس شدی زندگیتو خراب نکن با شک

یعنی من دارم اشتباه میکنم حق با شوهرمه؟؟

میگه من فقط میرم کارمو میکنم تو شب به شب میای گیرمیدی به من.

خب من الکی گیر میدم؟خب اینارو چندوقته دائم دارم میبینم دیگه حرصم دراومد.

عزیزم هر شب کلی مرد بیان روی اکانت شما و پیامشون یهو ناپدید بشههمسر شما ازت بپرسه کی ان اینا؟جای توض ...

منم بهش گفتم چرا اینجوری کردی؟اگه کاسه ای زیر نیم کاست نبود میومدی اروم حرف میزدی و قسمتو میخوردی که چیزی نیس 

گقت اره همه چی تو کاسه ی من هست

عزیزم هر شب کلی مرد بیان روی اکانت شما و پیامشون یهو ناپدید بشههمسر شما ازت بپرسه کی ان اینا؟جای توض ...

گفت توام تاحالا بوده که  اکانتای مرد تو گوشیت بوده 

گفتم من جواب دادم همشون کین نه مث تو بگم نمیدونم

یعنی من دارم اشتباه میکنم حق با شوهرمه؟؟میگه من فقط میرم کارمو میکنم تو شب به شب میای گیرمیدی به من. ...

من نمیدونم حق با کیه ولی خودم تا وقتی مدرک محکمی نداشته باشم به شوهرم هیچی نمیگم

من نمیدونم حق با کیه ولی خودم تا وقتی مدرک محکمی نداشته باشم به شوهرم هیچی نمیگم

من خیلی عجولم و بی سیاست 😢😢😢😢

خب تو اگه جا من بودی و این اتفاقا افتاده بود چیکارمیکردی؟به خدا عقلم دیگه نمیکشه.

اینجاام هرکی یه چیز میگه ادم حالشم بدتر میشه.

نه از صبح تا عصر که سرکاره یه موقع ظهر بیاد یه سر به گوشیش بزنه اونم چی بشه بیاد روبیکا ولی بعضی وقت ...

فقط یچیزی میتونه باشه که شماره هایی که اسنپ گرفتن میزنه مشخصاتشونو میبینه بعدپاک میکنه من فقط همین به ذهنم میرسه همین 

نمیدونمم بااین کار این اتفاقات میفته یانه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خب وقتی اینهمه گیره میده یه دفه منطقی توضییح بده دودفه بده چن دفه توضییح بده آدمدخسته میشه دیگه 

خو میگه هیچیم ازش پیدانکردم جز همین هیچجاییم فعال نیس 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من خیلی عجولم و بی سیاست 😢😢😢😢خب تو اگه جا من بودی و این اتفاقا افتاده بود چیکارمیکردی؟به خدا عقل ...

چرا اینقدر گیر سه پیچ میدی؟پیرینت گرفتی کاری نکرده خیانت هم میگی نکرده پول هم که زیاد نداره که بگیم دخترا میفتن دنبالش به هوای پول خوب دلیلت چیه؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

هیچ اتفاقی نیوفتاده نترس.الکی حساس شدی و تهمت زدی ب بنده خدا.

نکن با زندگیت.

ب این شماره زنگ بزن مشاور ۲۴ ساعته رایگان قشنننگ راهنماییت میکنن اینجا واست مشاور در نمیاد چون هرکس ی چیز میگه بر حسب عقیده خودش

شمارش اینه  1480 بدون پیش شماره همینو بگیر فردا بهت راهکار میدن

حس ششمم و دوره جامع سواد و سیاست رابطه رو گذروندم برای تراپی شما😚برای اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید.