2777
2789
عنوان

حرف های خجالت آور برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 96 پست
گفتم تو برو ناراحتی گفتش خونه و بچه مال منه توباید بری و زنگ زد به هردوتامادرامون

ببین پدرشوهر و برادرشوهرت پاشدن اومدن دنبالت دیگه  اینو درنظر بگیر  خب بیان چی بگن تو عالم خودشون میخان ی جوری حرف بزنن ک نصیحتت کرده باشن نمیتونن ک بگن اره پسر ما خره گاوه  فلانه. اونموقع تو نمیگی خب من با گاو زندگی نمیکنم  . مجبورن اینطوری  رفتار کنن  اونا بهتر از تو میشناسن اون پسرشونو .    مثلا مثل بچه باهات رفتار کردن ک نه تو نباید میرفتی و اینا

ازونطرف نمیدونم دلیل دعواهاتون چیه  ولی ببین  تو دیگ بااون خانواده وصلت کردی  الانم دوتا بچه داری  باید اخلاقاشون  رو پیداکنی راه بیایی  بااااااید کنار بیایی میفهمی 

فقط با سیاسته ک میتونی درستسون کنی اونا هم ادمن  میتونی مومشون کنی  اینقد سرکشی نکن  یکم ارام باش  تو ارامش  کم کم جاتو باز کن شوهرتو مرید خودت کن 

تو الان اسانترین راهو انتخاب کردی 

مثل کسی ک تو ی اتاق زندانیش کردن درو بستن داری بدون فکر و منطق خودتو ب در دیوار  میکوبی 

تو باید بشینی  قفل اون درو پیدا کنی 

ازمامانت بپرس بابات بپرس بهت قول میدم  همون پدرشوهرتو  موم کن دستت یواشکی برو باهاش حرف بزن بگو پدرجان  فلانه بهمانه تو تنهایی باهاش درد دل کن  

یکم فقط فک کن و عصبانیت  رو بزار کنار

اونقد خودتو اذیت میکنی چراا بخدا دوربریات دیو نیستن  فقط تورو ی بچه غیر قابل کنترل میبینن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پدرشوهر و برادرشوهرت پاشدن اومدن دنبالت دیگه اینو درنظر بگیر خب بیان چی بگن تو عالم خودشون می ...

میدونم نمیتونن که پسرشونو بکوبن ولی برادره ازخودش تعریف میکنه دیگه دوای درد لاعلاج من ک نیست عقدشو ترکونده اومدیم تو ماشین به پدرش میگه تواین عروستو بیشتر دوسداری مال مارونداری آره؟

الان این تپه گه نیست چیه یکی نیس بگه بابا جمع کن خودتو همین سر عقده بازیای تو و زنت ما به مشکل خوردیم

اخه چکارکنم خونه زندگیم از چشمم افتاده

عزیزم تگت دارم تویه تاپیک بتونی حال دلتو انشاالله خوب کنی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

چطور بچه بیست ماهه رو رها کردی چقدر قلبت سنگه...

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

میدونم نمیتونن که پسرشونو بکوبن ولی برادره ازخودش تعریف میکنه دیگه دوای درد لاعلاج من ک نیست عقدشو ت ...

خب ببین اونم حس کرده پدر شوهرت  چجوری پاشده اونده دنبال تو  این پدرشوهر معلومه  میشه روش کار کرد  تو فقط باهاش حرف بزن کوکش کن بکش سمت خودت  دختر

میدونم سیاست بازی سخته ولی  ب خودت اراده بده 

به خدا همه ما ازین درگیریا داریم  من شوهرم شاه زندگیش مامانش بود یعنی قشنگ طلسم مادرش بود الان بیا ببین   چجوری همشون بهم احترام میذارن  نه تنها خودم همه اطرافیان  از مادرشوهرم متنفر بودن ب خاطر کارایی که کرد  اما  خب  باید زندگی راساخت اونا هم نقطه. ضعفایی دارن  ادمن  میشه  راه انداخت نمیگما مظلوم باشی میگم  عصبانیتت کنترل کنی  یکمم سرکشی نکنی  بسازی.  یبار زفتی خونه پدرشوهرت بار دیگه زنگ بزن بگو باباجون امروز کارام زیاده فردا حتما میام  

ببین چاره نیست باید اونا و تو کنار هم بتونید زندگی کنید 

بخدا توام حتما میدونی ک شوهرت اونقدام بد نیست  خیلی مهربونیا داره  .  الان  ب جای عصبانیت ب این فک کن  دوتا مرد گنده پاشدن اومدن دنبالت بخدا نمیان  بخدا خیلیا  اصلا  پی گیری هم نمیکنن 

خانمی  مامان خانم  اون بچه ها ازتو بزرگی میخانااا  میگن مامان  کنارمون باش یکم بساز  ما تورو میخاییم

الان شما دقیقا از چی اینقذر عصبانی هستی؟مشکل اصلیتون چیه اخه؟ بالاخره گره کور اصلی کجاست؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
میخوام ازین به بعد چهارشنبه بعد از مدرسه برم خونه پدرم تااا جمعه عصر هررررررهفته

الان خونه خودتی بابای بچه هات بالای سرشونه

مادرشون هست

ولی اگه بری بچه هارو نمیدن بچه هات نابود میشن

اگه هم بدن با دوتا میخوای چیکار کنی؟ خیلی سخت با دوتا بچه زن ازدواج میکنه 

اگه هم بکنه ناپدری ب بچه ها نمیسازه

اگه بدی پدرشون نامادری بچه هاتو میکشه

زندگی همه گل بلبل نیست عزیزم

همه کشته مرده شوهرشون نیسن

خود من ب خاطر بچه هام موندم

خودم سعی میکنم حالمو خوب کنم

اگه من برم چی ب سر بچم میاد

کی دلش ب حالشون میسوزه؟ 

ی زن همسایه مادرم دوتا بچه داشت خیییلی کوچیک بودن، طلاق گرفت رفت

الان بچه هاش تو کوچه ولو هستن

پسر خوارم میگفت بچه بزرگا بهشون تجاوز میکنن

آدم وقتی بچه دار میشه باید مسئولیتشو درست انجام بده نباید فقط ب فکر نجات خودش باشه 

شماهم ب بچه های بی گناهت فکر کن🌹🌹

عزیزم شما مادری می دونم زندگی یا همسر بدچقدر سخته اما به خاطر روی گل بچه هات سعی کن بسازیش ببین حتما مشاوره برو خواهرم متولد ۷۰باشوهرش مشکل داشت هرچی بهش می گفتیم اینکار رو نکن اینو نگو اینجوری حساس نباش اصلا نصیحت پذیر نبود بعد رفت پیش یک پیرمرد مشاوره همون حرف های مارو بهش زده بود و بیشتر،  قشنگ زندگیش رو دستش گرفت و الان خدا رو شکر خوب هستن باهم ، جاری وبرادرشوهر رو هم به چشم دشمن نگاه کن سعی کن اینقدر شاد باشی دشمن شاد کن نشی