2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت توهمی روانی😭

560 بازدید | 45 پست

اومدم باهاش اروم حرف بزنم گفتم یا میگی این اکانتای دختر توروبیکات که هرشب میان و یه هو غیبشون میزنه و پاک میشه کین یا دیگه مهم نیستی برام که چیکار میکنی و کجا رفتی واومدی .

دیونه شد ......

گفت کافر همه رو به کیش خود پندارد معلوم نیس داری چیکاری چیکار میکنی که هرشب من خسته و کوفته از سرکار میام میای گیر میدی به من 

منم سفت رفتم تو نخت ببینم داری چیکار میکنی 

گفتم این الان چیه داری به من میگی؟؟؟؟؟

گوشیو پرت کردم جلوش گفتم برو تو نخ ،گفت ها دیدی چقدر زور داره به ادم تهمت زدن‌.

بعدم گفت روانی و توهمی برو یه فکری به حال اعصابت بکن.

منم گفتم خوبه خودت با چشا خودت دیدی بعد به من میگی توهمی؟روانی؟

گفت من هیچ کاری نکردم.

برو میخوای طلاق بگیری مهریه بزاری هرکار میخوای بکن .

منم گفتم حالا روانی و توهمی بودن توروهم میبینیم بعدم منم میام میگم نمیدونم اینا کین برو هر کار خواسی بکن.

بعدم گفت دیگه تحملتو ندارم از خونه زد بیرون.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهرت میدونه چه غلطی میکنه و دست پیش گرفته پس نیفته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا بیایید بگید من دارم اشتباه میکنم که این جور با من رفتارکرد؟؟؟؟

گفتم خب توام جای من بودی هرشب اکانت پسر میدیدی تو گوشیم وبعدم میزدی روش ببینی کیه بعدم غیب بشه چیکار میکردی؟؟؟

اینم بگم هیچ پیام و شماره مشکوکی تو پرینتاش ندیدم یعنی من دارم اشتباه میکنم؟

تو روبیکا و این برنامه هاام خیلی کم سرمیزنه و تاحالا ندیدم خیلی انلاین باشه.

شوهرت میدونه چه غلطی میکنه و دست پیش گرفته پس نیفته

چقد زود تهمت میزنی 

شاید ایشون بدبین باشن تامطمئن نشه نباید اینجوری بگه فک کن یکی به ناحق بخودت تهمت بزنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توروخدا بیایید بگید من دارم اشتباه میکنم که این جور با من رفتارکرد؟؟؟؟گفتم خب توام جای من بودی هرشب ...

خب الان چته وقتی چیزی ندیدی فک کن بیان بخودت تهمت بزنن چرااین کارارو میکنی روخودت کارکن تایچیزیو به وضوع ندیدی... بسه دیگه خودتو جمع کن 

ببین کسی که خیانت کنه مدام سرش توگوشیه الخصوص همون برنامه ای که بهش شکدداری الان خومیگی تواون برنامه هم آنلاین نمیشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

واقعا چیزی ازش دیدی یا شک داری؟

ازوقتی رفته اسنپ بحث داشتیم سر این کیه اون کیه که زنگش میزنن و همینا که توروبیکان

ولی هیچی پیدا نکردم 

یه بحثم کردیم قبلا که سربچشو قسم خورد و ثابت کرد کاری نکرده 

حالا داره باز میگه داری تهمت میزنی 

خب الان چته وقتی چیزی ندیدی فک کن بیان بخودت تهمت بزنن چرااین کارارو میکنی روخودت کارکن تایچیزیو به ...

نه از صبح تا عصر که سرکاره یه موقع ظهر بیاد یه سر به گوشیش بزنه اونم چی بشه بیاد روبیکا 

ولی بعضی وقتاام که کارنداشته باشه و بتونه ساعتایی غیرناهار میاد سرگوشیش که من میبینم ولی اونم هرزگاهی خیلی پیش نمیاد اونجوری نیس که بگی همیشه میتونه گوشیو دسش بگیره.

از عصر به بعدم میره اسنپ تا شب.

خب پس اونا کین؟؟؟

میگم از اسمون که نیمدن؟

یا به قول اون دختره تو تاپیک میگفت از هزارتا راه میتونه چت کنه و پیام بده و بعدم پاک کنه.

میگم نکنه چیزی باشه که من خبر نداشته باشم که این اکانتا دختر هرشب میان تو روبیکاش