2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت توهمی روانی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 43 پست
من خیلی عجولم و بی سیاست 😢😢😢😢خب تو اگه جا من بودی و این اتفاقا افتاده بود چیکارمیکردی؟به خدا عقل ...

عزمزم تو نی نی سایت به هیچ جوابی نمیرسی اینجا همه مثل خودت هستن فقط در حد زندگی شخصی خودشون تجربه دارن...شما باید بری مشاوره زوجی و رو اضطراب و وسواس فکریت کار کنی حتی دارو بخوری تنها راهش همینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید بری مشاوره حساس شدی زندگیتو خراب نکن با شک

من اومدم ازش پرسیدم ولی اون فقط جوابش نمیدونم بود‌

من تهمتی نزدم بش .

درسته ادم پیش خودش هزارتا فکر میکنه چون میترسه ولی اول اومدم پرسیدم که اینجوری شلوغش کرد و دیونه شد.

فقط یچیزی میتونه باشه که شماره هایی که اسنپ گرفتن میزنه مشخصاتشونو میبینه بعدپاک میکنه من فقط همین ب ...

منم با خوبی گفتم خب بگو شاید ذخیره میکنی از برنامه میای با خط خودت زنگ بزنی یا شماره حساب بفرستی یا هرچی فقط بگو اینا از کجا میان؟گفت نه هیچکیو من ذخیره نکردم .مگه من بیکارم کسیو ذخیره کنم.

والا دیگه منم رد دادم این میگه نکردم ولی اینارو هرشب من میبینم  اکانتا مختلف رو.

خستم کرده 

دیگه بره هر کاری میخواد بکنه دیگه تموم شد 

ازاین به بعد فقط خودمو و دخترم

از وقتی رفته اسنپ اره اینجا هرکی یه چیز میگه گیج بودم گیج ترشدم خدااا😭😭😭😭😭

شوهر منم اسنپ بیشتر مسافراشم خانمم

ولی من شوهرمو میشناسم

و بهش اعتماد دارم

اگه همسرت ازت زده بشه میره سراغ چیزی ک بهش آرامش بده

وابسته نباش

دلبسته باش

😭😭😭😭برام دعا کنید 

چرا اینقدر گیر سه پیچ میدی؟پیرینت گرفتی کاری نکرده خیانت هم میگی نکرده پول هم که زیاد نداره که بگیم ...

من از وقتی رفته اسنپ روبیکاشو مخاطباشو دیدم هرشب اکانتای مختلف توش دیدم خب برام عجیبه اینا ازکجا میان اخه؟شاید یکیشون پسر بوده  اگه درست یادم باشه ولی اکثرا دختر بودن.

هی نادیده گرفتم هی گفتم ولش کن  اخه فک نکنم کاری بکنه پرینت پیام وتماساشم که دارم ولی باز هرشب میبینن هستن حرصم دراومد خب......

بهشم گفتم چرا قبل اینکه بری اسنپ اینجوری نبود؟گفت مگه تو همیشه اینجارو میدیدی؟گفتم اره.

ببین خودت همسرتو بهتر از همه می‌شناسی ولی بگو ببینم منظورت از اکانت چیه یعنی چت بوده حذف شده؟

نه فقط توی مخاطباش پروفایل یه اسم دختر میبینم مثلا باران بعد میرم میزنم روش ببینم این کیه بعد که از پزوفایلش میام بیرون و باز میرم تو مخاطبا میبینم  دیگه نیستش(انگار که حذفش کرده باشه قبلا ولی الان دوبار نشون میده فقط و میره)

هیچ اتفاقی نیوفتاده نترس.الکی حساس شدی و تهمت زدی ب بنده خدا.نکن با زندگیت.ب این شماره زنگ بزن مشاور ...

به خدا من تهمتی نزدم.

اون هی درمیاد میگه تهمت زدی.

من فقط پرسیدم اینا کین؟

فقط میگه نمیدونم.

مرسی عزیزم.

شوهر منم اسنپ بیشتر مسافراشم خانممولی من شوهرمو میشناسمو بهش اعتماد دارماگه همسرت ازت زده بشه میره س ...

والا منم دیگه ارامشی برام نمونده...

مشکل از طرف اون و گوشی اون بوده اون باید یه جوری درستش میکرد و حل وفصلش میکرد و توضیح میداداگه میخواست...

اون باید اروم میکرد منو و دلگرمم میکرد که چیزی نیست که اینقدر ارامشمون خراب نشه نه دیونه بشه و هرچی از دهنش دربیاد به من بگه و بره 

تازه میگه تو هرچی از دهنت در میاد به من میگی.

من چی گفتم اخه بهش؟؟؟جز اینکه گفتم بیا قشنگ بگو اینا کین یا دیگه مهم نیس برام و ول میکنم این چک کردن واینارو.

گفت روانی و توهمی به من 

گفت بااین اعصابت 

گفت دیگه نمیتونم تحملت کنم (خب نکنه به درک )

بچه ها یه ساعت اومد خونه و رفت الان اومدم تو اتاق خواب دیدم کشو که توش تیغ هست باز کرده و تیغاریخته بهم😨😨😨😨😨😨😨

یعنی چی؟؟؟

نمیفهمم

یعنی ازقبل این تیغا بهم ریخته بود یا الان شوهرم اومده برداشته؟؟

میخواد منو بترسونه یا چی؟؟؟۰😨😨😨😨

خدایا حالمو چرا هی بدتر میکنه 

چیکار داره میکنه این خداااا 

منم با خوبی گفتم خب بگو شاید ذخیره میکنی از برنامه میای با خط خودت زنگ بزنی یا شماره حساب بفرستی یا ...

ولی ساید واردنیستی به زوبیکاشاید همینجوری نمیشه قضاوت کرد تاچیزی ندیدی توروخدا زندگیو به کام خودتون تلخ نکنید

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ولی ساید واردنیستی به زوبیکاشاید همینجوری نمیشه قضاوت کرد تاچیزی ندیدی توروخدا زندگیو به کام خودتون ...

دفعه قبلم یه اتفاقی افتاد گفتم بااین چیزی که دیدم غیرممکنه خیانت نکرده باشه ولی عکسش ثابت شد.

باشه حالا اینم میگیریم یه جوری شده که هی این اکانتا بالا میان و منم نمیگفتم کاری کرده در حد خیانت واینا فقط برام سوال بود اینا از کجا میان؟ولی خودش خیلی شلوغش کرد که داری به من تهمت میزنی و فلان،بعدم کلی بدوبیراه بارم کرد.

خیلی ناراحتم کرد خیلی دلمو شکوند با دستاش هلم داد اونطرف حرفاشم که به کنار که تو سرم میچرخه.

من دیگه نمیخوام نزدیکم بشه دیگه نمیخوام دلم باهاش صاف بشه.

دیگه تحمل منو نداره بزار نداشته باشه.

انگار تا همین جا بود داستان ماام...

دفعه قبلم یه اتفاقی افتاد گفتم بااین چیزی که دیدم غیرممکنه خیانت نکرده باشه ولی عکسش ثابت شد.باشه حا ...

چیبگم خدابه دلت آرامش بده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫