2777
2789
عنوان

دختر یک سالو یماهم هیچیییی نمیخوره بجز شیر خودم مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست
چه دکتری عزیزمهر دکتری بگی بردمش فقط عین هم دارو میدن دارو هم نمیخوره بزور میدم

ب اشتهایی بی دلیل نیست بگرد علتشو پیدا کن

مثلا دختر من ازوفتی بهش ماست دادم وزن نگرفت دیگه

بعدم بچه یک سال دیگه فرنی غذا نیست براش غذا ی سفره بده

عزیزم زیاد خودتو اذیت نکنببرش دکتر مولتی ویتامینم حتما بهش بده من سانستول اهن دار میدم تو با دکتر حر ...

آهن

مولتی ویتامین

فولیک اسید

کلسیم

امگا سه

اینارو داده بزور میدم بهش

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب اشتهایی بی دلیل نیست بگرد علتشو پیدا کنمثلا دختر من ازوفتی بهش ماست دادم وزن نگرفت دیگهبعدم بچه یک ...

سر سفره میزارمش

خودش می‌بره دهنش یکم برنجو نون اینارو

ولی آخه با یکم ک نمیشه حداقل سوپ بخوره هر روز 

موز هم ی هفته پیش میدادم بهش میخورد الان نمیخوره  کم آوردم بخدا انقد سر وزنش حرف شنیدم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
مال منم همین بود تا یه هفته پیش دهنشو قفل میکرد کلیپ کودکانه شعری براش گرفتم بیس تا ،میکسش کردم پشت ...

عزیزم غذا چی میدی بهش؟ سوپ اینا میخورد قبلا؟

وزنش چقدره چهار دستور پا راه میره؟

من هی میخام بدم بهش دستشو می‌زاره رو دهنش صورتشو می‌کنه اونور😂

سر سفره میزارمشخودش می‌بره دهنش یکم برنجو نون ایناروولی آخه با یکم ک نمیشه حداقل سوپ بخوره هر روز مو ...

اخه سوپ دیگه عدالت نیست براش ک

برای عدالت انگشتی درست کن به عدالت ادویه بزن کباب درست کن گوشت تو شیشه با برنج درست کن .آبگوشت بده بهش .قرمه سبزی بده 

مثلا برنج قورمه سبزی قاطی کن با دستت گلوله درست کن بزار جلوش کنارش ماست یا سالاد بزار کم کم میخوره

آخه وقتی سوپ نمیتونه بخوره چطوری گوشت بخوره

منم مثل شما فکر میکردم هی خواهرم میگفت دختر من دندون نداشت نون میخورد .میگفت لثه هاشون محکمه حکم دندون داره. شما اول کته درست کن یا با دست یا باقاشق بهش بده ببین میخوره.وقتی که گرسنه بود.من همون اول قاشق استفاده کردم تا الان که یکسال و یکماهشه. بعدم گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده کن بریز تو کته. اگه حساسیت نداشت بعد با پیاز تفت بده. ۱تا۳تا قاشقم در روز بخوره درست میشه.

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

پسرمنم خیلی اذیت میکرد غذا نمیخورد فقط شیر خودمو ،وقتی ازشیر گرفتمش اوضاع کم کم بهتر شد

قبل از اون همیشه بهش زینک میدادم و با هزارتا مسخره بازی غذا،اونم یه ذره می‌خورد، آدم واقعا کلافه میشه

البته شماهنوز زود از شیر بگیریش ولی زینک رو زیر نظر دکتر بده انشاالله اشتهاش باز بشه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم غذا چی میدی بهش؟ سوپ اینا میخورد قبلا؟وزنش چقدره چهار دستور پا راه میره؟من هی میخام بدم بهش دس ...

هیچی بجز شیر نمیخورد هیچییی

بله عزیزم راهم دو هفتس میره تازه یکسالش شده 

املت میخوره 😐

کته ابکی که گوجه‌و برنج و عدس سبز و مرغ و سیب زمینی ،عین سوپ ابدارش میکنم که نرم باشه چون دندون یکی ببشتر نداره 

آش بهش میدم، حلیم نمیخوره، میوه اب انار میدم تو لیوان نی دار میک میزنه ،بستنی گاهی میدم،موز،نارنگی،سیب رنده شده ،

سیب زمینی له شده از خورشت درمیارم بهش میدم ،تخم مرغ یه کوچولو میخوره