2777
2789

بخدا دیگه روانی شدم سوپای خودمو نمیخوره فرنی هیچیییی فقط شیر پس کی غذا میخوره وزنش خیلی کمه ۷۷۰۰

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم همین بود تا یه هفته پیش 

دهنشو قفل میکرد 

کلیپ کودکانه شعری براش گرفتم بیس تا ،میکسش کردم پشت سر هم 

میذاشتم براش و سرگرم که میشد بهش غذا میدادم ،الان درحد ده تاقاشق باهمین روش میخوره 

سرلاکم میخوره ،گندم وچندمیوه یا گندم و خرما بهش بده 

موز بده ،میوه بده 

حتما داره دندون در میاره

هشت تا دندون داره چرا هیچی نمیخورههههه وای من دیگه روانی شدم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
بچه پسر عموم دو سالشه فقط شیرولرم میخوره دیگه هیچی دکترم بردنش هیچی ب هیچی اینقد لاغره

وای خدا بهش کمک کنه کاش زودتر غذا بخوره

راه میره؟

هم دردیمببرش دکتر

چه دکتری عزیزم

هر دکتری بگی بردمش فقط عین هم دارو میدن دارو هم نمیخوره بزور میدم

هشت تا دندون داره چرا هیچی نمیخورههههه وای من دیگه روانی شدم

عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن

ببرش دکتر مولتی ویتامینم حتما بهش بده 

من سانستول اهن دار میدم تو با دکتر حرف بزن ببین مناسبش هست یا نه

سانستول زینک دارم هست برای اشتها ولی اول از دکترش بپرس سرخود بهش ندیااا

امروز برقم،،کاملا رفته:(

سوپ و فرنی چیه! آبگوشت درست کن بهش بده. کته با گوشت چرخی یا شامی کبابی. همه غذاهارو بده بلاخره از یکی خوشش میاد. من بهش زینک هم میدادم برای اشتها. روزی یه قاشقم بخوره کافیه بلاخره عادت میکنه

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

سوپ و فرنی چیه! آبگوشت درست کن بهش بده. کته با گوشت چرخی یا شامی کبابی. همه غذاهارو بده بلاخره از یک ...

آخه وقتی سوپ نمیتونه بخوره چطوری گوشت بخوره