2777
2789
عنوان

واقعا دنیای کثیف ایی شده 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 67 پست

اینا همیشه تعدادشون زیاد تره متاسفانه

فقط امیدوارم اونی که خودش خوبه یه ادم خوب هم سر راهش قرار بگیره مخصوصا برای دخترا امیدوارم پسری ک با صد نفر خاطره داشته نیاید تو زندگیشون

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

به خاطر همین موارد هست که نمیخوام نگاهم به هیچ آدمی بخوره

سوار ماشین میشم به هیچکس نگاه نمیکنم

کارم که تموم شد، مجدد سوار میشم و به هیچکس نگاه نمیکنم

آخر الزمان شده، ناانسان، بیشتر از انسانِ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسایه مون هست دیدمش ماشاالله فقط داره زن میگیره بعد نمیتونه خرج زن و بچه هاش رو بده دارن بچه میارن ...

فقط کاش اون بچه ها گیر خانواده های خوب بیفتن

کاش این ۲۰ تا رو هم میفروختن 😔

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دقیقا درست میگی هیچی سرجاش نیس انگار 

پسراهم جدیدا مو رنگ میکنن و گوشواره میندازن اصن حال آدمو بهم میزنن ، شلوارشون رو زانوشونه 

من موندم اینا چطور فردا پس فردا میخوان برن تو احتماع نون زن و بچشونو در بیارن ؟؟ بشن پدر یه بچه

یه سری آدم هرزه گند زدن به زندگی ملت اسمش رو هم گذاشتن آزادی

واقعا خاک بر سرشون کنن از نوجوان ها میگم اشتباه میکنن کوچیک هستن نمیفهمن

ولی اونایی که بالای ۳۰ سال هستن رو واقعا درک نمیکنم 

اینا همیشه تعدادشون زیاد تره متاسفانهفقط امیدوارم اونی که خودش خوبه یه ادم خوب هم سر راهش قرار بگیره ...

اخ من دقیقا از ایم موضوع خیلیییییی میترسم 

۲۱سالمه تاحالا با هیچ پسری دوست نبودم و نیستم ، ولی میترسم یه شوهر لاشی نصیبم بشه 

والا دخترایی که با ۱۰۰نفر بودن شوهرای بهتری نصیبشون میشه 

چقد کثیفه اون زنا هم همینطور ک عزت نفس ندارن و خودشونو کوچیک میکنن

عزت نفس ندارن خودشونو کوچیک میکنن چیه 😐

الان اون زنا رو شما مظلوم میبینی؟؟ 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بخدا ، حس میکنم پیامبرم ایقد پاک زندگی میکنم نه اکسی نه نکسی هیچی پاک پاک

پیغمبرا تو نینی سایت عضو نمیشدن

شمام حست الکیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
همسایه مون هست دیدمش ماشاالله فقط داره زن میگیره بعد نمیتونه خرج زن و بچه هاش رو بده دارن بچه میارن ...

اون زنا چشونه؟!

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
دقیقا درست میگی هیچی سرجاش نیس انگار پسراهم جدیدا مو رنگ میکنن و گوشواره میندازن اصن حال آدمو بهم می ...

آره واقعا 

بعد قبلا اصلا اینطور نبود مردم خیلی خوب بودن 

نمیدونم چرا الان اینطور شدن واقعا نمیدونم تا کجا داریم میریم