2777
2789
عنوان

واقعا دنیای کثیف ایی شده 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 67 پست
یه خونه دوطبقه داره ۵ تا زن هاش ۱۵ بچه دارن بعد ماشین اتوبوس گرفته برای رفتن به جایی که میخوان برن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وای بازم زیاده که 😂💔تا عید نفری یکی بیارن میشه ۲۰ تا 😂نگوووو واییی مهد کودک تعداد بچه هاش کمترهبع ...

بعد جالبی ایش اینجاست مرده دست بزن داره 

زن هاش رو میزنه پول هم نداره 

تازه ماشین پژو پارس خریده چک کشیده به زن هاش میگه زود بچه رو بفروشید تا من چک ام پاس بشه 

نمیدونم زن ششمی با این وضعیت میخواد بیاد چکار کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد جالبی ایش اینجاست مرده دست بزن داره زن هاش رو میزنه پول هم نداره تازه ماشین پژو پارس خریده چک کش ...

زناش فقط به شوق حامله شدن ازدواج میکنن؟؟؟ 

اصلا مگه بیشتر از ۴ تا میشه گرفت حتما صیغه ای چیزین

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

زناش فقط به شوق حامله شدن ازدواج میکنن؟؟؟ اصلا مگه بیشتر از ۴ تا میشه گرفت حتما صیغه ای چیزین

نمیدونم والا خیلی زندگی آشغالی دارن 

آره درست میگی دو یا سه تا زن رو گرفته بقیه هم صیغه میکنه ولی میارشون داخل خونه دیگه تموم انگار زنش هستن 

نمیدونم والا خیلی زندگی آشغالی دارن آره درست میگی دو یا سه تا زن رو گرفته بقیه هم صیغه میکنه ولی میا ...

هعییی

نمیدونم والا خیلی زندگی آشغالی دارن آره درست میگی دو یا سه تا زن رو گرفته بقیه هم صیغه میکنه ولی میا ...

این زن هایی که باهاش ازدواج میکنن هم احتمالا بی خانواده ان

بیچاره بچه هاشون که مادر و پدر درستی ندارن

دارنده ی اصل و نسب حتی در دشمنی هم بزرگوار است!

این زن هایی که باهاش ازدواج میکنن هم احتمالا بی خانواده انبیچاره بچه هاشون که مادر و پدر درستی ندارن

اصلا زندگی خوبی ندارن 

بچه هاشون خیلی گناه دارن که دارن داخل این فلاکت زندگی میکنن