2777
2789

سلام

یا تیشرت و شلوار مام یا بگ میپوشه با کلاه

یا زمستونا دورس میپوشه با مام و بگ

پرسینگ داره ولی از نظر اخلاقی سر و سنگینه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظری ندارم 

در جایگاهی نیستم کسی رو قضاوت کنم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

مردم ظاهر رو میبینن ، کسی از دل کسی خبر نداره

عزیزم الان همه اینطورین 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
زیاد خوشتیپ نیست به نظرم

چرا؟

نظری ندارم در جایگاهی نیستم کسی رو قضاوت کنم

👏👏👏👏👏

عکس بزار الان همه که اینجوری ان 😐

نمیتونم عزیزم

پوشش خودشه ب من ربطی نداره ولی درصورتی ک خیلی نامتعارف نباشه

اگه جوری باشه که باب میل شما نباشه شما چکار میکنید؟

خودم ثبات ظاهری ندارم پس نظر نمیدم😂

ولی می‌خوام یچیزی بگم من ۳۰۰ دادم پول کلاه چون دوس داشتم و وقتی میپوشیدم ! بعدا بهم گفتن مگه پسری کلاه میزاری ؟ مگه الی مگه بلی همه یجوری نگام میکردم حتی مامانمم می‌گفت توروخدا جلو اینا کلاه نزار !!! 

بعدشم ک چادر پوشیدم گفتن ی روز با کلاهی ی روز شال ی روز چادر مامانمم رفیقم می‌گفت این همون بی حجابس؟؟؟؟ 

فقط بخاطر ی کلاه مشکی ک دیگه هیچ وقت نپوشیدم 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃