2777
2789
عنوان

واقعا دنیای کثیف ایی شده 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 67 پست
بخدا ، حس میکنم پیامبرم ایقد پاک زندگی میکنم نه اکسی نه نکسی هیچی پاک پاک

پاک و ناپاک بودن ربطی به با کسی بودن یا نبودن نداره

انقدر تو توهم نباش داداش واسه خودتم خیلی بده

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هن ؟ چی میگی دارم میگم اینا خودشونو کوچیک و خوار میکنن با مردی ک زن داره ازدواج میکنن کجا مظلوم دیدم ...

آخه وقتی حامله میشن بچه میارن میفروشن مگه این مهمه اصلا مگه همچین آدمی احترام و عزت داره؟ که بخوان حفظش کنن یا نکنن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکیو میشناختم 

عراقی بود 

۳ تا زن داشت یکی توی عربستان یکی توی لبنان و یکی توی عراق 

دنبال زن توی ایران بود 

می‌گفت اینارو میگیرم تا خونه داشته باشم توی این کشور ها

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

فقط کاش اون بچه ها گیر خانواده های خوب بیفتنکاش این ۲۰ تا رو هم میفروختن 😔

بچه هاشون بچه های خوبی هستن یه پسری داره از همه شون بزرگ تره ۱۸ سالشه قفل فرمون ماشین گرفته بود دستش رفت سراغ زن اخری که باباش باهاش از دواج نکنه 😂

واقعا دلم میسوزه برای بچه هاش 

و زن اولیش که ۴ تا زن اومده سرش

آخه وقتی حامله میشن بچه میارن میفروشن مگه این مهمه اصلا مگه همچین آدمی احترام و عزت داره؟ که بخوان ح ...

اها متوجه نشدم...... اصلا حس مادری دارن؟ چطور دلشون میاد حتی گربه رو بچه هاش حساسه

چقد کثیفه اون زنا هم همینطور ک عزت نفس ندارن و خودشونو کوچیک میکنن

کوچیک چی 😂

دارن بچه میفروشن مثلا اون روز دارن تعریف میکنن فلان بچه رو ۸۰ میلیون فروختیم اون یکی رو ۷۰ میلیون

بچه هاشون بچه های خوبی هستن یه پسری داره از همه شون بزرگ تره ۱۸ سالشه قفل فرمون ماشین گرفته بود دستش ...

بچه ها مهم نیست خوب هستن یا نه مهم اینه کلی بدبختی کشیدن💔

البته میدونم چی میگیا منظورت چیه ولی خب

من جای پسره بودم بابامو عقیم میکردم 😂💔والا

الان هر زنش به تعداد مساوی ۴ تا بچه داره؟ بعد همشون تو یه خونه هستن؟؟ چجور جاشون میشه ۲۶ نفر آدم

کوچیک چی 😂دارن بچه میفروشن مثلا اون روز دارن تعریف میکنن فلان بچه رو ۸۰ میلیون فروختیم اون یکی رو ۷ ...

اون قسمت پیام رو درست نخوندم متوجه نشدم تا این حد کثیفن باورم نمیشه این ادما وجود دارن 

اها متوجه نشدم...... اصلا حس مادری دارن؟ چطور دلشون میاد حتی گربه رو بچه هاش حساسه

بدبخت ها زن ها خیلی گریه میکنن 

ولی مجبور هستن شوهرشون عرضه نداره خرجشون رو بده و فقط زن میگیره  و طلاق هم نمیتونن بگیرن چون جایی ندارن برن 

کوچیک چی 😂دارن بچه میفروشن مثلا اون روز دارن تعریف میکنن فلان بچه رو ۸۰ میلیون فروختیم اون یکی رو ۷ ...

بهش بگو بدبخت داری مفت میدی گرونتر بفروش قیمت رحم اجاره ایو میدونی 😑 وای 💔

من به فکر اینم گیر خانواده درست حسابی بیفتن

بهش بگو رحم اجاره ای بشه این چه کاریه

۱۰۰ و خورده ای میلیون هم میگیره تغذیه و دوا درمونشم با پدرمادر بچست حداقل اون بچه شرایط بدردبخور به وجود میاد

اون قسمت پیام رو درست نخوندم متوجه نشدم تا این حد کثیفن باورم نمیشه این ادما وجود دارن

منم اینا رو دیدم میگم دنیا کثیف شده 

خیلی چیز ها دیدم حتی از این ها بدتر 

حتی دیدم یه پیرمرد ۹۵ ساله ۶ تا دوست دختر داره 😂

بخدا راست میگم