2777
2789

به قول اون روزا دلبرکم 

هنوز دارم تاوان میدم

هنور دلم تنگ میشه

گفتم منم به این نتیجه رسیدم که اشتباه بود منم پشیمونم من دیگه حسی بهت ندارم؟چه دروغ بزرگی...

یعنی الان کجایی

میدونی اگه بودی من ادم خوشحال تری بودم؟ هنوز نتونستم خومو جمع کنم

چرا چندوقته ازم خبری نمیگیری؟ هر شماره ناشناسی بهم زنگ میزنه فکر میکنم تویی دستام میلرزه مثل قدیم کل بدنم یخ میکنه 

امسال دانشگاهت تموم شه برگردی کردستان چی؟ ولی وقتی اینجا بودی من احساس نزدیک تری بهت میکردم 

مثلا توی میدون انقلاب و دور و بر دانشگاه چشمم دنبالت بود بلکه گذری ببینمت بعد از این چی؟

یعنی الان کسی توی زندگیته؟

اگه هست باهاش حالت خوبه؟ 

تونسته حالتو بهتر کنه؟ 

اشتیاقت برای یادگرفتن زبان ترکی بخاطر من چیشد؟ دلم تنگه برای اون قربون صدقه های قشنگت من سنون بالاجا اورغیون دونیاسی دییردیم بیه هارا گتون؟ باگریم چاتیر دای یاشیابیلنمیرم نجلاردی گالسیدون 

ببین باز گریه ام گرفت باز قولمو بهت شکستم هناسکم   

یادته میگفتم قلبمو من دادم بهت؟ بعد به شوخی میگفتم پسش بده و میخندیدیم؟میگفتی اینجا پیش من جاش امنه؟ فکر نمیکردم واقعا اینطور باشه جدی جدی تمام این روزا احساس میکنم قلبم مونده پیش تو گیر کرده اما مراقبش نبودی...

من بیماری و افسردگی ای که بخاطر تو تجربه کردمو هنوز دارم و از خودمم پنهونش کردم 

کی فکرشو میکرد اون دختر بی احساس کسی رو تو دلش راه بده

اصلا الان کی باورش میشه من تورو توی دلم دارم؟ خودمم بگم باور نمیکنن که منننن؟ فکرشو کن باور کنن من کسی رو انقدر بخوام  

قول داده بودی هیچوقت نری چرا رفتی؟   

منم گفته بودم تو بری میمیرم ؟ نمردم ولی دیگه زندگی ام نمیکنم  

راستی بهت گفتم امسال بعد این همه مدت مثل هرسال انتظار بیجا داشتم که تو پیام بدی و تبریک بگی تولدمو؟

میگی چرا تاریخ تولدم یادت نمیره؟ اخه تاریخ تولد تورو فراموش کنم رمز کارتم که هنوز تاریخ تولدته چی؟ 

افسردگی که از زمان تو روی دلم موند و روش تلنبار شد این روزا راه نفس کشیدنو داره ازم میگیره شاید مثلا یهو ماام رفتنی باشیم میدونی حتی تصورشم قشنگه 

دلم از اون مکالمه های 2 ساعتمون که خودمون ادامه میدیم تا طولانی شه میخواد که با اشتیاق حرف میزنیم خدا به دلت بندازه یادی از ما کنی دلبرکم

ببین کاری کردی از دلتنگی درحالی که خفه میشم خودم سمتت نیام تو جرأت اینم از من گرفتی حتی...

بعد مدتها دلم خواست احساساتمو از خودم پنهون نکنم و تایپیک بزنم تا خالی بشم گرچه خونده نمیشه   A

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

کاش منم بتونم فراموش کنم ...

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نخوندم ولی بیخیالش

بعضی وقتا بد یادم میفته

میدونم تموم شدس 

خودمم دیگه نمیخوامش اما گذشته رو که نمیشه پاک کرد فراموش نمیشه ولی عادی میشه

کاش منم بتونم فراموش کنم ...

فراموش نمیشه ولی عادی تر میشه 

مثلا اینطوری میشه که هروقت یادت بیفته ناخوداگاه دلن میشکنه و از ته دل غصه میخوری

بیکاریا

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

هرکی رفت پشتش بگو ، ره ک ره ره بدرک سگ بجاس😁

ادب و تو سایت عمومی رعایت کنید 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
بعضی وقتا بد یادم میفتهمیدونم تموم شدس خودمم دیگه نمیخوامش اما گذشته رو که نمیشه پاک کرد فراموش نمیش ...

به نظرم نه فراموش میشه نه عادی میشه !

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

فراموش نمیشه ولی عادی تر میشه مثلا اینطوری میشه که هروقت یادت بیفته ناخوداگاه دلن میشکنه و از ته دل ...

۵ روزه که رفته 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡