2777
2789
عنوان

966 روزه که رفتی و من هنوزم دلم برات تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا رفت ؟

فروردین 1401 رفت گفت یمدت میخوام تنها باشم کاری دارم برمیگردم منم برای اینکه یمدت تنها باشه اصلا بهش پیام ندادن پیگیرش نبودم در ظاهر(بشدت برام سخت بود) وقتی برگشت دیگه محل نمیداد هرجا میدید منو ازم دوری میکرد نه  جواب پیام میداد نه زنگ نه هیچی ی روز دوستشو دیدم گفتم ازش خبر دارید؟ گفت تازگیا اره یمدت نبود و...گفت امروز میبینمش ولی گفتم میشه بهش بگید ی زنگ بهم بزنه؟ دوستشو فرستاده بود که بگو دست از سرم برداره مزاحمم نشه و...جا خورده بودم اخه رفتنی به خوبی و خوشی رفت 

دنبال دلیلش بئدم بالاخره یجوری یجا گیرش اوردم این ادم اصلا اون ادم نبود بشدت عصبی و رفتارش اصلا اون همیشگی نبود یمقدار بی احترامی ام کرد ولی من فقط گریه میکردم و التماس که من نمیتونم دووم نمیارم و.... میگفت با ادم دیگه خوشبخت میشی برو باکسی ک قدرتو بدونه لیاقتت بیشتر از ایناست بی نتیجه بود بعد از اون دیگه مزاحمش نشدم و کلا از جمع های دوستانه و...فاصله گرفتم از طرفی روحیم خراب بود مریض شدم و قلب درد و قرص های ارامشبخش و...مصرف میکردم و زیر نظر پزشک بودم خیلی کم پیدا بودم که از یکی شنیده بود حال و احوالمو پیام داد که منو ببخش و...میگفت هرکاری میکنم منو ببخشی اما باز مرد این حرفا نبود قصدشم برگشت به رابطه نبود و فقط وجدان خودشو میخواست اروم کنه

هیچوقت دلیلش رو نفهمیدم که چرا اینطور شد خیلییییی دنبال دلیلش گشتم 

اما خودم متوجه شده بودم دوستاش خیلی سر رابطمون اذیت میکردن حسود زیاد بود اون روزی که تموم کردیم کامل و من دیگه رفتم از دهنش پرید گفت برو با فلانی باش گفتم دردت اینه؟ من که گفته بودم اون به من پیشنهاد داد (دوستش بود)  حتی به خودتم گفتم گفتم مشکلن=ت همین بود فقط؟ گفت مشکل من این نیست مشکلم خودمم 

جالب اینجا بود همون رفیقایی که سنگشونو به سینه میزد بعد کات اومدن بهم پیشنهاد دادن منم اسکرین گرفتم نگه داشتم که میگفت من به فلانی حسودی میکنم(عشقمو میگفت) کاش بامن باشی و...بعد ماه ها که برگشت اسکرینارو بهش نشون دادم گفتم رفیقام رفیقام که میگفتی ایناان دیگه ؟ بعدش دیگه نزاشت هیچکدوم اذیتم کنن خودشم دیگه باهاشون تموم کرد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
من خوندم بیکاری افسردگی گرفتی بخاطر یه پسر بچسب به زندگیت یکی دیگه جایگزین کن

میترسم دیگه بعد اون

نه عزیزم بیکاری چیه امتحان ها و درس داره رنده ام میکنه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)