2777
2789

من حدود ۳۰تا۴۰کیلو باید وزن کم کنم

روشم اینجوری ک بیست ساعت فستینگم درروز تو اون چهارساعت فیله مرغ و ی وعده غذا میخورم ک کالریم خیلی میاد پایین اما چون شاغلم و بیرون از خونم خیلی گرسنه میشم

گفتم ببینم ب نظرتون ادامه بدم یا کالری شماری بگیرم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ک ۴۴ک کم کردم بهت میگم با فستینگ لاغر شی ب سرعت نورم برمیگردی رژیم باید اهسته و پیوسته باشه البته من کتو گرفتم و تو ۶ماه کم کردم ۲سال تثبیتم با ۳ک افزایش  قدم ۱۶۹ وزنم ۶۵

کالری شماری بنطرم منطقی تره من خودمم با کم خوری و پیاده روی و ورزش ، وزن کم کردمفستینگ بننظر من واسه ...

ببین ساعت کاریم الان هشت تا دو

ساعت یازده مرغ میخورم ساعت سه و نیم نهار وسطشم چایی و خرما

تا فردا ساعت یازده

بیشتر باید سبک غداییت تغییر کنه اگر میخوای لاغری پایدار داشته باشی

مصرف نون و برنجت به اندازه باشه 

مصرف تنقلات و شیرینی و... را به حداقل برسونی 

اگر روزی زیاده روی کردی یاد بگیری توی همون هفته جبران کنی و به وزن قبلت برگردی و...

منم ک ۴۴ک کم کردم بهت میگم با فستینگ لاغر شی ب سرعت نورم برمیگردی رژیم باید اهسته و پیوسته باشه البت ...

کتو نتونستم بگیرم

میترسم با کالری شماری خیلی طول بکشه

ویخوام زود لاغرشم و میترسم باکتلذی شماری نشه

کتو نتونستم بگیرممیترسم با کالری شماری خیلی طول بکشهویخوام زود لاغرشم و میترسم باکتلذی شماری نشه

کتو بهترین و عالیترین رژیمه من الان خیلیلاغرم ولی ارزومه دوباره کتو شم چونوتو کتو من زندگی کردم سالم و راحت فول انرژی