2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365678546]عزیزم اگر واقعا به خاطر توانایی های خودت بوده برو جواب کسیم نده چند وقت دیگه فقط خو ...

خب اخه تو که کارتی ارائه ندادی اونام حرف هرکسیو که قبول نمیکنن باید کارت ارایه بدی

شده با لجبازی و دعوه برو

خب اخه تو که کارتی ارائه ندادی اونام حرف هرکسیو که قبول نمیکنن باید کارت ارایه بدیشده با لجبازی و دع ...

صبح زود زنگم زدن 

منم گفتم نمیام 

چقددددد نفر نوبت مصاحبه داشتیم 

الان صد در صد جامو پر کردن

بابا و شوهرمو نمیبخشم 

الان شوهرم گفت ماشینت و عوض میکنم ک خرم کنه 

گفتم نمیخوام 

میذاشتی خودم برم سرکار بهترین ماشینو خودم میخریدم واسه خودم 

ن بزور پیداش کردیم این کاروفقط میگه خیلیا در حسرت این شغلن با نامردی جلو نرو

زر بیخود میزنن.

الان هرکیو ببینی با سهمیه یا دانشگاه یا کار داره

حقته

وقتی بابات رفت جنگ

حقته

کاربری دست دونفره🙂🤗
صبح زود زنگم زدن منم گفتم نمیام چقددددد نفر نوبت مصاحبه داشتیم الان صد در صد جامو پر کردنبابا و شوهر ...

من اینجاحرصم دراومد شما چی میکشید

تازه گذشت ولی لطفااز این به بعد سر هر موضوعی اجازه ندید دیگران براتون تصمیم بگیرن خودتون بالغید و تصمیمات رو چه غلط چه درست خودتون بگیرید

زر بیخود میزنن.الان هرکیو ببینی با سهمیه یا دانشگاه یا کار دارهحقتهوقتی بابات رفت جنگحقته

اخه هرکسیو میبینم نفرین میکنن کسایی رو ک با سهمیه جایی قبول میشن 

اینام جو گیر شدن 

تر زدن تو زندگی من 

میتونستم بزور برم 

حوصله حرف و نصیحت نداشتم 

با من شبیه کسایی رفتار کنن ک بزور و نامردی کردن میخوان برن سرکار

من اینجاحرصم دراومد شما چی میکشیدتازه گذشت ولی لطفااز این به بعد سر هر موضوعی اجازه ندید دیگران برات ...

ببین من اصلا آدمی نیستم کسی تو کارم دخالت کنه 

ولی چون همیشه شنیدم همه نفرین میکنن کسایی رو ک با سهمیه میان 

از این طرفم بابام اینا گفتن با هررر روشی شده فقط میخوای کارو بدست بیاری بهم برخورد 

گفتم اصلا بدرک نخواستم 

شوهرم گفت خودم ماشینتو عوض میکنم

گفتم خودتو ماشین برید بدرک 

خودش 206 مدل پایین داره برا من لاماری خریده 

همیشه عذاب وجدان دارم ک ماشین بهتر برای منه 

نمیخوام هیچی ازش نمیخوام 

خودم اگر سرکار میرفتم بهترش و میخریدم

خوب وقتی خودت میگی هر کیو میبینی با سهمیه سرکاره یعنی حق خوری دیگه

آزمون اگر شرکت میکردم و از سهمیه استفاده میکردم ی چیزی 

من فقط تو مصاحبه گفتم آره بابام سابقه جبهه داره

ببین من اصلا آدمی نیستم کسی تو کارم دخالت کنه ولی چون همیشه شنیدم همه نفرین میکنن کسایی رو ک با سهمی ...

بله نفرین که میکنن من خودم جزو افرادیم که نفرین میکنم البته که عزیزان ایثارگر باید حقوق زیاد و حدا داشته باشن ولی این رو قبول ندارم که شغلی که توی جامعه تاثیگداره بدن بهکسی که سواد یا لیاقتشو نداره

ولی سر این موضوع مشخصه که شما هم استعداد داشتید هم توانایی به همین خاطر لیاقت شما بدست آوردنش بود 

همه چیزم که ماشین و حقوق نیست شما درسش رو خوندین تلاش کردین دردناکه که به نتیجه نرسه به شوهرتونم بگید مشکل من ماشین نیست مشکل من جایگاه اجتماعی و شغلی بو که دوسش داشتم 

آزمون اگر شرکت میکردم و از سهمیه استفاده میکردم ی چیزی من فقط تو مصاحبه گفتم آره بابام سابقه جبهه دا ...

دیگه وقتی پرسیدن یعنی خواستن اعمالش کنن ،اوناییم که میگن نه اثر نداره فقط میخوان توجیه کنن وگرنه تو همه چی اولویت با سهمیه هاس