2777
2789

من ۱۹ همین ماه پیش دکتر طارخ حسین زاده شیراز عمل دارم ممنون میشم کسایی که به تازگی توی شیراز پیش هر دکتری عمل ابدو انجام دادن جواب بدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما انجام دادین یا کسی رو می‌شناسید که این عمل رو انجام داده باشه؟

خواهرام انجام دادن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزمزم میخواستم بدونم از لحظ درد تا چه حد هست و حدودا چه مدت طول میکشه سرپا بشم و چه کارایی قبلش باید ...

چندوقته عمل کزدی خوب یه مدت باید کمی خمیده راه بری فشار به بخیه هات نره لباس تنگ و دکمه دار نپوشی چربی های تزریق کردی فرمشون تغییر نکنه لگ بپوشی 3ماه بعد ورزش سنگین نکنی خودتو کش ندی عملش عمل سختیه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزمزم میخواستم بدونم از لحظ درد تا چه حد هست و حدودا چه مدت طول میکشه سرپا بشم و چه کارایی قبلش باید ...

یه خواهرم مشکلی نداشت اما یه کارم خیلی براش سخت بود وهنوز زیر بخیه اش یه قلمبه سفت شده 

آخه دو تا بچه دارم که دومی ۸ ماهه هست کمکی هم دارم اما آخر هر کسی خونه و زندگی داره نمیتونه مرتب پیش ...

بچه رو زیاد بغل نکن به خودت فشار نیار اصلا حداقل تا1ماه یا 40روز

چندوقته عمل کزدی خوب یه مدت باید کمی خمیده راه بری فشار به بخیه هات نره لباس تنگ و دکمه دار نپوشی چر ...

دوست داشتم همزمان پروتز سینه هم بزارم اما میترسم دردش زیاد باشه نتونم تحمل کنم