2777
2789
متوجه نشدم اگر کارم منظورته نمیرم انگار خودم هویج بودم بخاطر ایثارگری قبولم کردن

به اونا نباید میگفتی.استفاده نکردی که گفتی بهشون...هزار تا علت داشته که قبولت کردن برو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
به حرفشون توجهی نمیکردی پدر منم ایثارگره ولی تا الان حقیقتش جایی برامون استفاده ای نداشته فقط همین چ ...

بابا بخدا ربطی ب ایثارگری نداشت 

همه الان ایثارگرن باباهاشون 

بابای من مجروحم شده نرفته دنبالش 

اینم گفت اسم نیار تو مصاحبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابام و شوهرم میگن نباید میگفتی میگن انتخاب شدنت یخاطر اینه و اگر بری نامردیه

بیا برو سرکار مگه فقط خودتی؟ اینهمه دارن میرن تو نری کلا اوضاع گل و بلبل میشه و عدالت فراگیرمیشه؟پاشو برو سرکار

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

چون میخوان ادای ادمای خوب و در بیارن و میگن حق دیگران ضایع شد اسم ایثارگری اوردی

فقط بگم که بابای منم از همینجا ضربه خورد

با اینکه چهار سال جبهه بود طرز فکر اینجوری داشت

الانم ماهی 6 تومن حقوق میگیره که به هیچ جا نمیرسه

زنگ بزن بگو پشیمون شدی و خانوادتم ی جوری بپیچون

بابام و شوهرم میگن نباید میگفتی میگن انتخاب شدنت یخاطر اینه و اگر بری نامردیه

ببین من محیط کارمو بخاطر آدم های خراب و مورد دار میخواستم رها کنم

بد گفتم من نیایم که اهل هر کاریم، تا اونا بیان خرابکاری کنند

عزیزم اگر واقعا به خاطر توانایی های خودت بوده برو جواب کسیم نده چند وقت دیگه فقط خودت ضربشو میخوری و اونا اصلا یادشون نمیاد که مانعت شدن

حتی اگرم به خاطر ایثارگر بودن پدرته بازم برو این همه آدم حق افراد با استعداد رو خوردن با یه نفر که عوض نمیشه

درهر صورت برو

فقط بگم که بابای منم از همینجا ضربه خوردبا اینکه چهار سال جبهه بود طرز فکر اینجوری داشتالانم ماهی 6 ...

جای اداری خفن بود بچه بازی نیس پنجاه نفر دیگه تو صف بودن ب اونا زنگ زدن

[QUOTE=365678546]عزیزم اگر واقعا به خاطر توانایی های خودت بوده برو جواب کسیم نده چند وقت دیگه فقط خودت ضربشو میخوری و ...[/QUOTEخب بابا و شوهرم میگن از کجا معلوم بخاطر توانایی خودت بوده 

نامردیه اگر بری

بهشون بگو دخالت نکنند بگو همه با پارتی می‌روند اما تو حقته و آزمون دادی اشتباه می‌کنی اگر نری

ازمون نبود 

دو نوبت مصاحبه بود

هفت نفر نشسته بودن انواع اقسام سوالاتو پرسیدن 

حتی تست هوش 

عقیدتی 

همه چی 

منم قبول شدم

فقط بگم که بابای منم از همینجا ضربه خوردبا اینکه چهار سال جبهه بود طرز فکر اینجوری داشتالانم ماهی 6 ...

تا طرز فکرشون اینه به هیچ جا نمی‌رسن

وای اشکم بند نمیاد