2777
2789
عنوان

پاگشای عروس فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 122 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه موقعیت مالی واسه مهمانی دارین حتما دعوت کن ب کسی بگو بیاد کمکت دوستی خواهری خواهرشوهری چیزی ..تو ...

ببين اونقدر به بهانه های مختلف مهمونی ازم کشیدن دیگه خسته شدم . مهمونی تولدامون مهمونی خرید خونه مهمونی ماشین خریدن مهمونی فارغ التحصیلی شوهرم مهمونی به دنیا اومدن بچه ها و.... که همه هم آمار بالا

خب وقتی رفتی خوردی باید همونجوری هم پس بدی یکباره دیگ همیشه پاگشا نمیکنی ک

نمیدونم من ک روم نمیشه اینطوری کنم

به نظرم یکیو بگو بیاد کمکت قشنگ مهمونی بگیر دعتشون کن ینی چی جون اشپزی ندارم حوصله شب نشینی ندارم یک شب هم نمیتونی تحمل کنی 

به نظرم خیلی کارت زشته قطعا دچار تنش و دعوا میشه تو خانواده

چرا نمیخونی؟خانواده شوهرم رسم ندارن فقط عروس داماد دعوت کنی .

رسم دارن تو قابلمه پارتی به هم کادوی پاگشا بدن؟ 😂😂 

من نمیگم حتما پاگشا کن چون هرکسی اختیار خونشو داره ولی اینکار زیاد جالب نیست نمیخوای مهمونی بدی تو موقعیت دیگه جبران کن براشون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
آخ اسی درکت میکنم. ماهم همین هفته عروس عمم رو پاگشا کردیم. جون برام نمونداااا ولی وقتی رفتن انگار یه ...

درسته ولی من دیگه بار اولم نیست دیگه نمیتونم  .همیشه انگار  رستورانه خونه ام

شما رو پدر ومادر عروس/داماد پاگشا کردن، به نظرم اگه  عروس و داماد جدید رو  مادرشوهرتون پاگشا میکنه، نیاز نیست شما هم جداگونه پاگشا کنید. نهایت هدیه‌تون رو همون مهمونی مادرشوهر بهشون بدید.

درسته ولی من دیگه بار اولم نیست دیگه نمیتونم .همیشه انگار رستورانه خونه ام

فامیلای ماهم همینن 

همه همینن 

ولی خب توهم خونشون میری دیگه. حالا یه روزه اونا هم بیان

اگر خیلی خسته ای به قول دوستان غذا از بیرون بگیر یا اینکه اگر مشکل مالی نداری کلا بیرون برگزار کن. ببرشون رستوران یا پارکی جایی غذا بده کادوی عروسم بده

ببين اونقدر به بهانه های مختلف مهمونی ازم کشیدن دیگه خسته شدم . مهمونی تولدامون مهمونی خرید خونه مهم ...

میدونم سخت ولی وقتی اینهمه مهمانی دادی با ی بار مهمانی ندادن آدم بدِمیشی ک قدر ندونستی ومهمونی پاگشا رو جواب ندادی ..این سعی کن بده ولی دیگه بهونه بیار و اصلا خودت دردسر ننداز ی مهمانی ۳۰نفره حداقل ۵میلیون باید خرج کنی تو این گزونی سخت واقعا