2777
2789
عنوان

پاگشای عروس فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 122 پست
خب منم فقط خودمو شوهرم پاگشا کردن جور بقیه رو که مهمونی من دعوت کردن که من نباید بکشم

اصن دعوت نکن واقعا اگه اینقدر زورت میاد..من خودمم جایی دعوت میشم دلم میخواد از رو رضایت صاحبخونه دعوتم کنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکی برام پول کارت به کارت کنه به جای پاگشایی کلآ باهاش کات میکنم

راستش من از خدامه باهام کات کنن😂 مجبورم به خاطر شوهرم احترام بذارم وگرنه همون پولو کارت به کارت میکردم ولی دلم نمیخواد طبق رسمشون پیش برم

چرا نمیخونی؟خانواده شوهرم رسم ندارن فقط عروس داماد دعوت کنی .

تو رسم کن بقیه هم یاد بگیرن راحت بشن ، کاری نداره که ، ا.ه اینو رسم ندارن ، اینجوری کادو دادن رو هم رسم ندارن لابد دیگه ، حالا میشینن پشت سرت حرف میزنن که اله و بله و شام نداد و غیره

پاگشا کلا رسم مزخرفیه ، فقط پدر مادر انجام بدن کافیه

تو رسم کن بقیه هم یاد بگیرن راحت بشن ، کاری نداره که ، ا.ه اینو رسم ندارن ، اینجوری کادو دادن رو هم ...

خط آخرت را قبول دارم ولی من که نمیتونم یه نسل رو که سالها این مدلی بودن تغییر بدم . تا الانم هر مهمونی دادیم همشون بودن دیگه توان ندارم . خود شوهرم دو سه نفر مهمون رو قبول نداره .

هر جا بریم مادرشوهرم میگه همه کادو دادن به عروس شما ندادین

من وقتی مخاطب حرفای مادرشوهرم شوهرم باشه اصلا خودمو دخالت نمیدم و به خودم نمیگیرم حتی اگه به در بگه دیوار بشنوه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من وقتی مخاطب حرفای مادرشوهرم شوهرم باشه اصلا خودمو دخالت نمیدم و به خودم نمیگیرم حتی اگه به در بگه ...

نه مادرشوهرم به خودمم میگه .تعارف و رودربایستی نداره .حتی اگر بخوام به قول کاربرا فقط عروس داماد را مهمون کنم خودش به همه زنگ میزنه دعوتشون میکنه همه هم میان