داستان اینه من قرار بود فامیل شوهرمو پاگشا کنم چون اونا هم ما رو پاگشا کردن قبلا. ولی حوصله آشپزي ندارم و شب نشینی چون فامیل شوهرم خیلی میشینن و تا یک و دو شب میخوان حرف بزنن منم مجبور بودم به جز شام چند بار پذیرایی میوه و چای و تنقلات کنم فقط هم عروس داماد نیستن کل خانواده شوهرم با عروس دامادا میومدن شام هم اصلا به یک مدل راضی نمیشن . منم نه جون آشپزی دارم نه حوصله ی شب نشینی. میخواستم براشون کادوشون را کارت به کارت کنم اینجا پرسیدم گفتن خوب نیست . حالا تصمیم گرفتم جمعه که دورهمی قابلمه پارتی هست و هر کی فقط غذای خودشو میاره بیرون . منم همونجا کادوش را که یک روفرشی شش متری هست بدم و تمام . غذا هم یه غذای معمولی درست میکنم مثل چلو مرغ برای پنج شش نفر که اگر دوست داشتن اونا هم یخورن .خودمون چهار نفر هستیم .اینطوری دیگه توقع تدارکات ندارن و چون کادو را بعد ناهار میدم دیگه روشون نمیشه مهمونی بخوان
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا نمیخونی؟خانواده شوهرم رسم ندارن فقط عروس داماد دعوت کنی .
تو رسم کن بقیه هم یاد بگیرن راحت بشن ، کاری نداره که ، ا.ه اینو رسم ندارن ، اینجوری کادو دادن رو هم رسم ندارن لابد دیگه ، حالا میشینن پشت سرت حرف میزنن که اله و بله و شام نداد و غیره
پاگشا کلا رسم مزخرفیه ، فقط پدر مادر انجام بدن کافیه
تو رسم کن بقیه هم یاد بگیرن راحت بشن ، کاری نداره که ، ا.ه اینو رسم ندارن ، اینجوری کادو دادن رو هم ...
خط آخرت را قبول دارم ولی من که نمیتونم یه نسل رو که سالها این مدلی بودن تغییر بدم . تا الانم هر مهمونی دادیم همشون بودن دیگه توان ندارم . خود شوهرم دو سه نفر مهمون رو قبول نداره .
من وقتی مخاطب حرفای مادرشوهرم شوهرم باشه اصلا خودمو دخالت نمیدم و به خودم نمیگیرم حتی اگه به در بگه ...
نه مادرشوهرم به خودمم میگه .تعارف و رودربایستی نداره .حتی اگر بخوام به قول کاربرا فقط عروس داماد را مهمون کنم خودش به همه زنگ میزنه دعوتشون میکنه همه هم میان