2777
2789
عنوان

پاگشای عروس فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 122 پست
الان من دوتا راه حل برای دور زدن این مهمونی دارم یکی همون ایده ی خودم یکی این که کاربرا گفتن توی خو ...

بنظر من که هیجکدوم ضرورت نداره ولی اگ دوس داری انحامش بدی همون ایده خودتو اجرا کن الکی خرج شام نکن

آدمایی مثل شما واسه من غیر قابل تحمل هستن،فقط به فکر خودشونن،یه شب آدم دیر خوابیدن کسی رو نکشته،

چون با صراحت به من  توپیدی  تاپیکاات نگاه کردم خودت به خاطر اینکه شوهرت پسر عموهاشو خواسته دعوت کنه چقدر حرص خوردی و به شوهرت توهین کردی 

پس ببین از جایگاه قاضی نگاه کردن و متهم کردن آسونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با خانواده شوهرم ۴۲نفر میشیم ۶تا پسر و ۲ تا دختر داره،وقتی میرن خونه ی همدیگه همه باهم میرن،من شا ...

منم بهم ساعت ديواري دادند الان روفرشی میدم و اینکه این اولین مهمونی شلوغ من نیست که به خاطر یه لقمه شام که خونشون خورديم چندین برابر جبران کرديم ولی دیگه خسته شدم .مادر شوهر منم این مدلی که صراحتا بگم مهمون نمیکنم نیست شر میشه باید با ترفند جلو برم