2777
2789
عنوان

با مادرم دعوام شده شدید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 142 پست
الان چیکار باید بکنم؟ دعوا راه افتاد به مادرم گفتم همه مشکلایی که تا الان به وجود اوردن ولی مسخرم کر ...

نظر خود همسرت چیه؟ 

ولی هرچی دیر تر عروسی کنی بیشتر اذیت میشی 

اسمش تو شناسنامش بخاطر این ک رسمیت وجهه پیدا کنه اگر نه چرا پس میگن دوران عقد نمیگن زن و شوهری هرکس ...

من پیش مشاور هم رفتم گفتن زودتر مراسم بگیرید ماهم پیش رفتیم ولی باز سنگ انداختن دوباره حتما میرم پیش مشاور

...🥀🍂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خوشحالم که زود متوجه این شدی که مجسمشون شدی

گاهی آدما خیلی دیر متوجه میشن

من و همسرم بعد یک سال جدایی بخاطر اینکه دقیقا اون مجسمه شده بود به هم برگشتیم باز

الان داریم زندگی میکنیم

چون خودمونیم

فقط تا میتونی باید پنهان کنی همه چیو از هردوخانواده چه خانواده خودت چه خانواده همسرت

من میترسم دعوا بشه میدونی؟ پدرم بسیار تند خو هست .میترسم مخالفت کنم لج کنن دعوا راه بندازن ابرومونو ...

سعی کن هر چه سریعتر خون تون رو هم عوض کنی دور بشی،من احتمال میدم شوهرت بعد ازدواج دیگه زیاد باهاشون رفت و آمد نکنه حتی نذاره شما بری چون داره ضربه میخوره

✒️

فقط تحمل کن تا ازدواج کنی بری سر خونه زندگیت   بعدش ۶ ماه یکبار برو ی سری بزن ب حرفاشونم  بی اعتنا باش   کوچکترین تاثیری تو رابطت با شوهرت نذار بذاره حرفاشون   بعد از ازدواج تمرکزتو بذار روی جمع کردن زندگیت و پیشرفت خودت بعدش ببین چجوری دنبالت میفتن و شوهرتم میشه آقا    بعد ازدواج نه کادوی گرون بهشون بده و خرج  کن براشون  فقط برای زندگی خودت جمع کن    پیشرفت کخ کنی خودت عزیز میشی شوهرتم آقا میشه   

چه آدمای بی درکی هستن واقعا!!

ولی شماهم بی تقصیر نیستی 

از همون اول باید جلوشون وای میسادی انقدر حرفشونو گوش کردی که زیاده روی کردن 

جلوی ضررو هروقت بگیری بردی 

از الان شروع کن 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

عزیزم چرا اینقدر به حرفشون میکنی؟ زندگیه توئه. شاید قصد پدرومادرت خیر باشه اما دارن بهت آسیب میزنن. اون چیزی که اونا میخوان چیزی نیست که شما میخوای.

خیلی محترمانه و مودبانه جلوشون وایسا براشون توضیح بده. مثلا مامان من جهاز برون نمیخوام. پدرجان من از عقد خسته شدم مراسم آنچنانی نمیخوام میخوام زودتر برم سر خونه زندگیم. لطفا شما هم پشتم باشید حمایتم کنید.

دیگه عزیزم شما بزرگ شدی و مستقل، تشکیل خانواده هم دادی، یک جاهایی باید روی نظراتت پافشاری کنی

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

عزیزم مگ من میگم رابطه باشه؟؟؟ مگ خوابیدن پیش همسر و رفتن به مسافرت رابطه اس؟؟ منظور من و بد متوجه ش ...

بخاطر اینه ک فرهنگ و بچشونو میشناسن ما چ میدونیم ک بگیم برو سفر یا فلانجا ینی هلاک اونیم ک گفت برو حامله شو

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

نظر خود همسرت چیه؟ ولی هرچی دیر تر عروسی کنی بیشتر اذیت میشی

شوهرم خیلی کلافس میگه خونه درست کردم توشو پر کردم ولی نمیتونم زندگی کنم اون گوشه داره خاک میخوره . 

شوهرم میگه حامله بشو که من قبول نکردم چون بهش گفتم  اینطوری مشکل حل میشه ولی من آمادگی ندرام برای بزرگ کردن بچه . من نمیتونم هنوز کاری کنم خانوادم از دخالت دست بردارن . اگه بچه دار بشم تو تربیت اون و کارای دیگم هم دخالت میکنن . باید اول برم خونه خودم بعد رابطمو با خانوادم کم کنم و وقتی که دخالتا از بین رفت باردار بشم . اینطوری همه اذیت میشن.

گفت پس یه کار دیگه کنیم . یه طوری رفتار کنیم که انگار من منصرف شدم از عروسی کردن . بگم دخترتونو نمیخوام نگهداریدش برای خودتون اذیتشون کنم و کلافه بشن . شوهرم دوبار پدرشو فرستاد جلو . پدرش گفت هیچی نمیخوایم از شما ما فقط عروسو میخوایم خودشون بعد ازدواج دوتایی همه چیو جور میکنن . بابام اینا مسخرش کردن گفتن مگه عهد بوقه  و پیش همه گفتن پدرشوهرش سادس نمیفهمه چی میگه فکر میکنه عهد بوقه . 

پدرم گفت الان پول ندارم عروسی بگیرم .دعوتیام زیاده . پدرم زمین کشاورزی داره . گفت سال دیگه میخوام محصولم رو بفروشم با پولش یه عروسه خوب بگیرم جداگونه برای دخترم . 

...🥀🍂

من پیش مشاور هم رفتم گفتن زودتر مراسم بگیرید ماهم پیش رفتیم ولی باز سنگ انداختن دوباره حتما میرم پیش ...

درسته اگر ب شناخت کامل رسیدید هرچه سریعتر ازدواج و بعدش رابطه

ایا مشاوری بوده بهتون بگه برو رابطه داشته باش یا حامله شو؟

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

بعضی چیزا رو گفتی یاد دوران عقد خودم افتادم همسرت مثل همسر منه خیلی کوتاه اومده

اما تنها فرقمون اینه بابام پشتم بود و مثل مامانم باهام نبود

عزیزم انشاالله زود عروسی میکنی میری راحت میشی

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
سعی کن هر چه سریعتر خون تون رو هم عوض کنی دور بشی،من احتمال میدم شوهرت بعد ازدواج دیگه زیاد باهاشون ...

دقیقا شوهرم الان هم رفت و آمدشو کم کرده . خونمونو قصدمون هست عوض کنیم اصلا قرار نبود اینجا زندگی کنیم قرار بود اینجارو بفروشیم بریم یه جای بهتر . ولی چون بخاطر این قضایا و مشاوری که رفته بودیم گفتیم هرچی زودتر ساکن بشیم بعد به فکر تعویض خونه  بیوفتیم

...🥀🍂