2777
2789

بنظرم وقتی میگن کی معیار زیبایی رو تعیین میکنه؟ 😐😐

خب عزیز من وقتی تو ی چیزیو میبینی به نظرت قشنگ میاد ینی زیباس دیگه حالا هرچی باشه گل یا نقاشی 

حالا آدمم اینجوریه دیگه وقتی نگاش میکنی محو صورتش میشی ینی زیباس زیبایی رو من و شما تعیین کردیم نه ایلان ماسک 

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

خواستگار نداری؟ 

ادامه تحصیل نمیدی؟

این کره ای چینیا چین خودتو کشتی واسشون؟

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرت ترین حرف زشتی وجود نداره 😂😂😂😂خو اخه اگر زشتی وجود نداشت کلمه زشت از کجا اومد؟؟ قشنگ از کجا ا ...

فقط زشت و قشنگ تو لغت نامه هست عزیزم؟ 

بشر برای تمام حساش کلمه اختراع کرده

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

خب گاهی هم این حرف درسته

مثلا در دهه هشتاد ابرو ها هرچه نازک تر نشانه زیباتر بودن بوده

یا داشتن خال صورت در دهه هفتاد 

حتی من دیدم عروس ها با ماژیک و...  خال میزاشتن 

ولی الان معیار های زیبایی کاملا تغییر کرده

اگر صرفا بر اساس تمایل انسان بود پس هیچ وقت نباید تمایل دسته جمعی اینطور با هم همسو میشد و همه باید بر اساس میل خودشون تمایلاتی میداشتن 

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

چرا ازدواج نمیکنی؟چرا باید به کسی جواب پس بدیم به تو چه ربطی داره اخه بیل من کو

دقیقا بنظرم این جور ادما فقر فرهنگی دارن بجز افراد صمیمی نه اینکه همسایه کبری به خودش چنین جسارتی بده

خب گاهی هم این حرف درستهمثلا در دهه هشتاد ابرو ها هرچه نازک تر نشانه زیباتر بودن بودهیا داشتن خال صو ...

منم اصن طبق مد نمیرم درسته هر دهه یه معیار زیبایی در میاد ولی خودمون باید قضاوت کنیم که کدوم به دل میشینه نه اینکه کوکورانه بپذیریمش

ن خب توی دوره های مختلف معیار های زیبایی تغییر کرده

مثلا قدیما زنای تپل و سفید و چشم درشت رو خوشگل میدونستن و این معیارشون ب خاطر این بود ک میگفتن این زن ها چون اشراف زاده و ثروتمند هستن کار نمیکنن برای همین تپل ان و دلیل سفیدی شون هم اینه ک زیر آفتاب نمیرن برای کار ک آفتاب سوخته بشن

ولی خب الان معاصر زیبایی کاملا برعکس شده زنای لاغر با زاویه صورت و ...

پس توی همدوره ای معیار های خاص خودشو داره و اون معیارها رو هم مردم همون دوره تعیین میکنن الیته ب تدریج شکل میگیره

اینکه میگن کی معیار زیبایی رو تعیین میکنه دلیلشم اینه ک یعنی خودتو دوست داشته باش هرجوری ک هستی و خودتو با کسی مقایسه نکن با معیارهای زیبایی ک هر دوره تغییر میکنه الکی خودتو مقایسه نکن .. ی آدم ممکنه توی ی دوره بر اساس معیار زیبا شناخته بشه ولی توی ی دوره دیگه زشت باشه.. مثلا ی نمونه اش اینه ک مامان بزرگم ک دختر هیچکی و درشت میبینه میگه چقدر خوش قیافه هست ولی الان دخترای لاغر و کوچولو رو میگن خوشگل تره

پس میگه خودتو درگیر این چیزا ک همیشه تغییر میکنه نکن و خودتو دوست داشته باش

ن خب توی دوره های مختلف معیار های زیبایی تغییر کردهمثلا قدیما زنای تپل و سفید و چشم درشت رو خوشگل می ...

من اصن دوس ندارم طبق سلیقه مردم پیش برم 

اینجا نظر خودمونم مهمه اینکه وقتی به آیینه نگاه میکنیم از چهرمون لذت میبریم یا صرف اینکه گفتن زن چاق خوشگله بیایم چاق کنیم 

ظاهری که به دل بشنینه در هر دوره تاریخی زیباس

من اصن دوس ندارم طبق سلیقه مردم پیش برم اینجا نظر خودمونم مهمه اینکه وقتی به آیینه نگاه میکنیم از چه ...

آره دقیقا هدف از گفتن این جمله ک اصلا معیار رو کی انتخاب میکنه هم همینه.. میخاد بگه خودتو بخاطر معیارهایی ک همیشه تغییر میکنه اذیت نکن و خودتو تغییر نده.. خودتو دوست داشته باش

عزیزم خیلی خوبه ک نظز بقیه داست مهم نیست😘

آره دقیقا هدف از گفتن این جمله ک اصلا معیار رو کی انتخاب میکنه هم همینه.. میخاد بگه خودتو بخاطر معیا ...

فدات شم❤