2777
2789
عنوان

چه چیزایی هست که بعداز بچه دار شدن به دلتون موند

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 39 پست

عشقی ک بچه بهم داده رو هیچ کسی نتونسته بود بهم بده ، تماااام دنیای من شده و این خیلی بده چون با هر مشکلی یا بیماری ک براش پیش میاد من روزی هزاران بار میمیرم و خیلی مراقبت میخاد  ، عشقق غیر قابل توصیفه 

چرا؟فامیل بودید؟

خیر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم همین فکرو دارممنم هنوز جرات بچه دار شدن ندارم

همین که قراره یه دغدغه به دغدغه هام اضافه بشه دیوونم میکنه
من که فعلا نامزدم ولی خب این از همین الان گیر داده بچه میخوام و ... دیوونم کرده به خدا 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
یه چیز دیگه که به مرور اضافه شده قبلا خودم تنها بودم بلاخره یه پولی اضافه میومد برای خودم الان بعد د ...

در کل راضی هستین؟اینجوری نیست که ادم پشیمون شه از بچه دار شدنش؟

در کل راضی هستین؟اینجوری نیست که ادم پشیمون شه از بچه دار شدنش؟

پشیمون که خدا کنه دوتا بچه سالم وعاقل دارم اون موقع که نداشتم خیلی خلاشون احساس میشد ولی خب سختیهای خودشونم دارن

هیچی نیس که حسرت داشته باشم

و حاضر نیستم به دوران قبل از تولد دخترم برگردم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
هرچی فکر میکنم حسرتی یادم نمیاد همش میگم خوبه بچه اوردم😬😁

ما هم میگیم خوبه بچه آوردیم ولی خب اینکه مادر محدود میشه یه مسئله غیرقابل انکاره😊

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سرکار رفتن دنبال یه حرفه و هنر رفتن...اصلا حسرت همه چیز...بعد بچه آدم خاک برسر میشه انگار بدبخت میشه

چند سالگی مادر شدی عزیزم؟ این مهمه؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...