جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه پنجره اتاق کوچیک هست پرده سفید حریر ساده بزن به عرض پنجره و به طول بلند اگه عکس از پنجره های اتاقت داری بفرست یه عکس خام از اتاق داری بذار یعنی بدون وسیله
یعنی کل دیوار اتاق پنجره هست ؟ اینطوری نمیتونم بگم باید ابعاد اتاق تو دستم باشه کلی وسیله داخل اتاق هست که تاریکشم کرده اگه خونه مجردی هست کتاب خونه رو انتقال بده به اتاق دیگه یا پذیرایی
ببخشید ها من جای تو باشم اون مجسمه عقاب و گلدان بزرگ که اصلا جاش روی میز تحریر نیست میذارم بیرون اگه تو پذیرایی جاداره بذار اگه نه رد کن بره وقتی کتاب خونه داری ویترین اصلا تو اتاق خواب جالب نیست الان ویترینم برای پذیرایی منسوخ شده یا ویترین خیلی کوچیک میذارن یا کنسول
یعنی کل دیوار اتاق پنجره هست ؟ اینطوری نمیتونم بگم باید ابعاد اتاق تو دستم باشه کلی وسیله داخل اتاق ...
عزیزم اتاق ۳.۴ هست
پنجره سه متر خورده ای « کمتر از سه و نیم » اگه اشتباه نکنم ۳.۲۰ کتابخونه داخل حال خصوصی هم دارم چهار تا از همین اتفاقا این بغلش جا نمیشه دیگه اون عقاب رو میتونم بذارم توی پذیرایی در ضمن این ویترینه من پایینش وسایل شخصیمو و اکسسوری میذارم بالاش وسایل دانشگاهمو عملا حکم یه کمد دیواری زاپاس چوبی رو برام داره
ویترین رد کن بره یا بذار تو پذیرایی بجای ویترین کتاب خونه رو بذار البته نمیدونم اتاقت چه شکله شاید کتاب خونه جای بهتری هم پیدا کنه جای میز تحریر با میز ارایشم عوض کن ولی میز تحریرم نچسبون سعی کن دیوار نصف کنی نصفش میز تحریر نصفش میز ارایش