2777
2789
عنوان

همکارم زیرابمو زد نونمو آجر کرد

437 بازدید | 29 پست

دیشب که شیفتو تحویل گرفتم از خانومه سوال کردم گفتم شما تو رگ گیری رگای ظریف و رگایی که مشهود نیست دچار مشکل نمیشید؟؟ گفت نه ما الان چندین ساله تو این کاریم دگ هرکی میاد اینجام مارو میشناسه انقد همه جا کار کردیم🙂 شما مگ تازه کارید؟؟گفتم بله گفت  تاحالا جایی کار نکردید؟؟ گفتم نه اصلا حواسم نشد از دهنم پرید

گفت عجیبه کسی که سابقه کار نداشته رو اینجا گرفتن 

داشت میرفت بازم ازم سوال کرد گفت پس تو تاحالا جایی کار نکردی و تازه کاری؟ گفتم بله همونجا به خودم گفتم لعنت بهت که دهنتو هرجا بی موقع باز میکنی

امروز دکتر وویس داد بهم ک با مشورت پزشکا شما کارآموز هستید و من شمارو بااجازه از شیفت دربیارم شما بیاید پیش همین بچه ها کاراموزی حرفه ای شدید براتون شیفت بذارم 🙂یک هفته ۱۲ساعت وایستادم کار کردم شبا حتی چشم روهم نذاشتم جفت بچه هامو خونه تنها گذاشتم پیش شوهرم

اگر راجب حقوقم خواست بگه شماره کارت بده میخوام بگم نمیخوام فکر نکنید که چون همسرم سربازه صدقه و ترحم میگیرم اگر کارآموز بودم پس پولیم نمیخوام🙂

انقد ناراحتم صورتم داره از گرمای شدید میسوزه تب کردم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خب باید کار یاد بگیری ک مردمم اذیت نشن

وقتی میگی نمیتونی رگ رو راحت پیدا کنی یعنی هنوز بلد نیسی

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

شغلت چیه؟

تو کلینیک هستی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب باید کار یاد بگیری ک مردمم اذیت نشنوقتی میگی نمیتونی رگ رو راحت پیدا کنی یعنی هنوز بلد نیسی

من رگ گیری خودشو دیدم دیشب بهش گفتم بیا رگ این خانومو بگیر بخدا هی انژیوکت میزد هی درمیاورد هی میزد هی درمیاورد زنه زوزه میزد توروخدا یواش دستم داره میسوزه 

من تو کار یاد گرفتم حتی اگر بلد نباشی ولی با اعتماد به نفس پیش بری همه میگن حرفه ایه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شغلت چیه؟تو کلینیک هستی؟

درمانگاه عزیزم

دکتر درست میگن مردم موش آزمایشگاهی نیستن سوراخ سوراخ بشن تا شما یاد گیری

شمام درست میگی اگر رگ گیری همونا که ادعای حرفه ای بودن میکنن نمیدیدم بقران دیشب به یه بچه ۴ساله امپول زدم اخ نگفت بلند شد لباسشو بپوشه میگفت بابا این خانومه چرا مثل مامان مهربون بود هیچ دردم نگرفت باباش گفت پسرم پرستارام مثل مامان میمونن دیگه اینام مامانن

من رگ گیری خودشو دیدم دیشب بهش گفتم بیا رگ این خانومو بگیر بخدا هی انژیوکت میزد هی درمیاورد هی میزد ...

خدالعنت کنه این اشغالا که هبچی بلد نیستن.یه بار دست پسرمو سوراخ سوراخ کردن اخرش یکی اوند جیک ثانیه زود سرمش رو.میگفت که پسرت بد رگه.گفتم اخه نکبت پس همکارت چرا یک قانیه طول نکشید که بزنه توبلد نیستی الکی زر نزن

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
درمانگاه عزیزم

دولتیه؟

چجوری نمیدونن شما تازه کاری یا سابقه داری یانه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من رگ گیری خودشو دیدم دیشب بهش گفتم بیا رگ این خانومو بگیر بخدا هی انژیوکت میزد هی درمیاورد هی میزد ...

خب روزی ک اونجا استخدام شدی چی گفته بودی؟ 

یعنی خبر نداشتن تجربه نداری؟ 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نباید اینجوری به همکارت میگفتی حالا اشکال نداره کارآموزی رو برو حرفه ای شدی خودتم راحت تری نگفته کلا ...

۱۲ساعته ۳۰۰

نمیتونم برم راهم دوره فقط ۱۵۰کرایه رفت و برگشتم با اسنپ میشه میمونم خونه شوهرم میره اژانس دگ چه کاریه برم خفت بکشم هیچکدومم تازه مدرک ندارن فقط به صورت تجربی و مهارتی بلدن

خب روزی ک اونجا استخدام شدی چی گفته بودی؟ یعنی خبر نداشتن تجربه نداری؟

چرا من کاملا صادقانه شرایط رو گفتم گفتم مدرک دارم مهارتم دارم ولی سابقه کار ندارم بلدم ولی ادعای حرفه ای بودن نمیکنم رو برگه مصاحبه ی من زده بودن اولویت اول