2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 169 پست
درسته اسی من بازم مخالفت می کنم خیلی زشته خیلی خاک تو سر اون خانوم های که میاد سوار موتور میشه یعنی ...

وا! چقدر بی ادب! 

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

استارتر اگر دین شوهرت اسلامه خب طبق قواعد باید رفتار کنه  از نظر دین اصلا درست نیست زن نامحرم آنقدر نزدیک بشه به مرد نامحرم حالا در هر کاری که باشه و به هر نیتی که باشه 

خودش باید اینو بدونه 

از نظر عرف هم اصلا کار جالبی نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیابروتو..........ش

حالا  نمیخواد  آدرس  محل  سکونت  رو بدی!!!بعد  هروقت  طرف  صحبتم  تو بودی  بعد  بیا  چاه  فاضلاب  رو باز کن

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

واقعا این زنا حالشون بد نمیشه تا اخر سفر بغل یه مرد؟ زنای عادی نیستن حتما باید نگران باشه ادم

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حالا نمیخواد آدرس محل سکونت رو بدی!!!بعد هروقت طرف صحبتم تو بودی بعد بیا چاه فاضلاب رو ...

برین تاپیکشوبخونین قشنگ میفهمین باچجورآدمی طرفین وچراداره عقده هاشواینجاخالی می‌کنه ......

اره میشناسم یه مدت دنبال کار منشی کری بودی بهت پیشنهاد کار منشی دامپزشکی دادن گفتی میترسم نرفتی بعدم ...

دنبال  کار نبودم  اصرار  مادرم بود🤐🤐🤐🤐 که  تو  خونه  نمونم ! والا  سی  تومن   همچین  پول  خفنی  هم  نیست!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
واقعا این زنا حالشون بد نمیشه تا اخر سفر بغل یه مرد؟ زنای عادی نیستن حتما باید نگران باشه ادم

خودت داری میگی دیگه عادی نیستن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
همه جا خوب و بد و بی فرهنگی پیدا میشه اما باید قبول کرد تهران فاجعه هست از نیر بی حیای و بی بندوباری ...

و کرم مردا

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

مهمه خیلی مهمه دل کسیو بشکنی تاوان میدی

مگه  هرکسی   دل منو شکست  تاوان  داد؟ بعدم  مگر  مردم   بیکارن  همش  تو  نخ این و   اون باشن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا یه اسنپی چیه که آدم بره تو نخش

بیتر بیت

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

برین تاپیکشوبخونین قشنگ میفهمین باچجورآدمی طرفین وچراداره عقده هاشواینجاخالی می‌کنه ......

مثلا  میخوای  چی ثابت کنی  از  تاپیکای من؟جایی  از  فقر و نداری  تاپیک  زدم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنبال کار نبودم اصرار مادرم بود🤐🤐🤐🤐 که تو خونه نمونم ! والا سی تومن همچین پول خفنی ...

برو بچه تو این بدبختی و نداری که مملکت گرفتار شدن اومدی میگی سی تومن پولی نیست 

من که میشناسمت دیگه واسه بقیه پز بده نه واسه من