2777
2789
عنوان

همکارم زیرابمو زد نونمو آجر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 29 پست
چرا من کاملا صادقانه شرایط رو گفتم گفتم مدرک دارم مهارتم دارم ولی سابقه کار ندارم بلدم ولی ادعای حرف ...

وا خب الان دردشون چیه😐

بنظرم اگه لو نمیدادی شاید چیزی نمیگفتن ولی چون خودت گفتی سابقه نداری بقیه اعتراض کردن

عیب نداره اینم میگذره❤

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
چرا من کاملا صادقانه شرایط رو گفتم گفتم مدرک دارم مهارتم دارم ولی سابقه کار ندارم بلدم ولی ادعای حرف ...

پس با این حال چطور گفتن شیفت رو تحویل بدین شاید اون‌همکارتون چیز بدتری گفته وگرنه اونا ک از اول میدونستن شرایطتتون رو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدالعنت کنه این اشغالا که هبچی بلد نیستن.یه بار دست پسرمو سوراخ سوراخ کردن اخرش یکی اوند جیک ثانیه ز ...

من دلم نمیاد رگی که نمیبینم رو الکی بزنم همین موضوع رو هم گفتم خود دکتر روز مصاحبه گفت اشکال نداره صدا بزنید شیفت هر دکتری بود اون میزنه 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

۱۲ساعته ۳۰۰نمیتونم برم راهم دوره فقط ۱۵۰کرایه رفت و برگشتم با اسنپ میشه میمونم خونه شوهرم میره اژانس ...

وای ۳۰۰؟؟؟؟؟

اره بیخیال اصلااا ارزش نداره چیه خدایی ۳۰۰ تومن

دستیار دندون میرفتی ماهانه ۱۰ تا ۱۵ میدن رگ گیری اینام نداره دوستم رفته راضیه

پس با این حال چطور گفتن شیفت رو تحویل بدین شاید اون‌همکارتون چیز بدتری گفته وگرنه اونا ک از اول میدو ...

واس همین میگم اون زیرابمو زده اینا برخوردشون با من عالی بود هروقت میگفتم استرس دارم خودشون دلداری میدادن که نگران نباشید حرفه ای میشید دستتون راه میفته این استرسا طبیعیه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

واس همین میگم اون زیرابمو زده اینا برخوردشون با من عالی بود هروقت میگفتم استرس دارم خودشون دلداری می ...

احتمالا رفته کاری کرده ک بقیه همکارا هم اعتراض کردن اشکال نداره عزیزم تا سرشون نیاد نمیمیرن 

وای ۳۰۰؟؟؟؟؟اره بیخیال اصلااا ارزش نداره چیه خدایی ۳۰۰ تومندستیار دندون میرفتی ماهانه ۱۰ تا ۱۵ میدن ...

🙂🙂

خب همینا رو دوباره به پزشک بگو 

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

احتمالا رفته کاری کرده ک بقیه همکارا هم اعتراض کردن اشکال نداره عزیزم تا سرشون نیاد نمیمیرن

انقد گریه کردم انقد گریه کردم خیلی دوس داشتم کارمو همش به شوهرم میگفتم خداروشکر ک شد و منم تو کاریک دوسش دارم مشغول شدم پامو میذاشتم اونجا میگفتم خدایا شکرت

خب همینا رو دوباره به پزشک بگو

دیگه چی بگم خودمو کوچیک کنم حتی چت هایی که باهم کردیمم دارم گفتم بلدم ولی حرفه ای نیستم سابقه کارم ندارم

خب عزیزم وقتی همچین سوالی میپرسی یعنی ناشی هستی و ممکن بود خطایی سر بزنه ازت یا هول کنی کلا پرتت کنن ...

😐😐😐😐میگم خودش رگ گیریشو میدیدی میخواستی به حال اون بدبختی ک داره بهش سرم میزنه گریه کنی من دلم ریش میشد هی انژیوکت رو میزد در میاورد جلو عقب میکرد فقط چون اعتماد به نفس داشت حتی اگر تازه کارم بود کسی باور نمیکرد

۱۲ساعته ۳۰۰نمیتونم برم راهم دوره فقط ۱۵۰کرایه رفت و برگشتم با اسنپ میشه میمونم خونه شوهرم میره اژانس ...

دوارده ساعت دوتا بچه رو ول میکنی میری بخاطر سیصد تومن؟

برای خودت ارزش قائل باش

سیصدتومن چیه اخه؟ دوتا بچه بیش ازینا بهت احتیاج دارند

البته ک بابد مهارت کافی داشنه باشی.بخصوص ک کارت در رابطه با سلامتی افراد هست

ولی این مقدار حتی برای یه ادم تازه کار بیسواد هم کمه