2777
2789
منم مسخره نکردم قبلا فکر میکردم ۱۸ سالم بشه میرم جهان گردی😂🤦‍♀️ الان در فکر اینم که درسمو تموم کنم ...

انشالله

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بورسیه بخای بشی باید خیلی خرخون باشی من خرخون نیستم نمیدونم چکار کنم😂😭

خرخون بودن ذاتی نیست فقط تلاش میخواد 😭😂 تازه چرا نتونییی

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

میخام پولامو جمع کنم برم دو سال دیگه

یه تور ۱۰ روزه آخرین بار که چک کردم ۴۰۰ میلیون بود:/ اونم بدونم سوغاتی فقط برای حضور پیدا کردن. که تازه تا دو سال دیگه بیشترم میشه.

دو ساله چجوری میخوای ۷۰۰، ۸۰۰ میلیون جمع کنی فرزندم

خرخون بودن ذاتی نیست فقط تلاش میخواد 😭😂 تازه چرا نتونییی

الان من شنبه امتحان فیزیک دارم نشستم دارم انیمه نگاه میکنم بنظرت میتونم اینطوری بخونم؟ 

انیمه نگا نکنم دق میکنم 😂😭

میخام برم ژاپن همون انیمه هارو برم سینماش ببینم بتونم بررم کاسپلی هاشو ببینم برم مانگاهاشونو بگیرمم وایی

به نظرم راهکارش اینه که یه لباس عروس بگیری بری آتلیه عکس بگیری که بعدا یادگاری بمونه

اره حتما حتی ی جشن کوچیک فامیلی

اما منظورم عروسی بزرگ و مهمونا و دیجی ک بریز و بپاش 

الان من شنبه امتحان فیزیک دارم نشستم دارم انیمه نگاه میکنم بنظرت میتونم اینطوری بخونم؟ انیمه نگا نکن ...

وای منم همینم اصلا این اعتیاد به سریال و اینا پدر آدمو در میارههه🤣🤣

امیدوارم برییییی

میخوای برای خودت جایزه بذار فلان درسو خوندم بعدش میشینم میبینم که با خیال جمع ببینی

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .