2777
2789
عنوان

فرق بین دو تا فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وهمسرم همون یدونه بچه ایم😂

درسته لذت بخشه پدر مادر هرچی داره بهت بده،اما خوب عدالت قشنگ‌ترین چیزه،به خدا من دیدم هرکی همه چیزو می‌بره خدا از اونور از دماغش در میاره،البته دور از جون شما نوش جانتان

من جای تو بودم اسی چنان درسی بهشون میدادم که فراموش نکنن به شدت متنفرم از این پدرا و مادرهای این مدل ...

کآری نمیشه کرد خودشونو چنان به نفهمی میزنن که نگو

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

درسته لذت بخشه پدر مادر هرچی داره بهت بده،اما خوب عدالت قشنگ‌ترین چیزه،به خدا من دیدم هرکی همه چیزو ...

من مادرم وپدرم همه چیزو میدن بهم بین چندتا بچه برای من تلاش میکنن

همسرمم پدرش زمینشو فروخت همه پولشو داد به همسرم 

بقیه بچه هاش خاستن گفت پول ندارم😂😂😂

اسی چند سالته؟ 

تا مجردی پس انداز کن. طلا بخر، اگه نمی تونی طلا را دور از چشمشون نگه داری، حساب بانکی باز کن و اونجا پس انداز کن. این پدر و مادر و برادری که من می بینم بعدا که نامزد و ازدواج کنی هیچ جا هوات رو نخواهند داشت، خودت باید بتونی از پس کارها و بخصوص مخارجت بربیای. پس انداز کن، براشون خرج نکن و اگه طلبکار بودن  بگو ندارم ندارم ندارم. اینقدر اینو بگو تا باورشون بشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
۲۷خودم یه پسر دارم اما خیلی دوست دارم یه دخترم داشته باشمببین واقعا توایران دختر ضعیفه همه میگن پسر

اهمیت نده عزیزم ببین اگر روزی دختر دار شدی جامعه و مردمم هر چقدر زن ستیز باشن یا مارو ضعیف بدونن تو بهش پر و بال بده یجوری بزرگش کن از پس خودش بر بیاد

ما نسل جدید حداقل یه تفاوت هایی باید با قبلیا داشته باشیم