2777
2789
پس باهاش حرف نزن بیخیال میشه میزاره میره یا بلاکش کن

من نه اینکه فکر کنی قومیت گرام یا چیزی ولی واقعا طرف با ما تفاوت داره ... نمیشه ... 

خیلی تفاوت داره و رفتار های بیش از حد متفاوت ... 

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نه اینکه فکر کنی قومیت گرام یا چیزی ولی واقعا طرف با ما تفاوت داره ... نمیشه ... خیلی تفاوت داره ...

خب خیلی چیز مهمیه همه چی از این تفاوتا شروع میشه تفاوت فرهنگی و ... خیلی مهمه جدی بگیر

خب خیلی چیز مهمیه همه چی از این تفاوتا شروع میشه تفاوت فرهنگی و ... خیلی مهمه جدی بگیر

اره عزیزم درست میگی ... تفاوت فرهنگی رو میشه درست کرد ولی رفتار ها و اخلاقای یه نفر سخته درست کردنش ‌... مثلا اینکه زیاد بخواد یکی روت حساس باشه و نخواد بری سرکار و این جاها و ... این سخته و میتونه زمینه ساز محدودیت باشه

اره عزیزم درست میگی ... تفاوت فرهنگی رو میشه درست کرد ولی رفتار ها و اخلاقای یه نفر سخته درست کردنش ...

وای ۲تا پا داری ۳ تا دیگه هم قرض کن در رو آدم متعصب هیچوقت درست نمیشه فقط تو پیر میشی دیگه ادامه نده باهاش لطفا🥲

وای ۲تا پا داری ۳ تا دیگه هم قرض کن در رو آدم متعصب هیچوقت درست نمیشه فقط تو پیر میشی دیگه ادامه نده ...

دقیقا ‌‌.‌.. نه بابا من فقط کنجکاو رفتارش بودم حتی نمیشناسمش دقیقا ... 

ولی عزیزم یه سوال یه نفرم هست تحصیل کرده ست ولی شیطونه و پایه انگار😂 اونم تورکه و خیلی جدی میخواد همه چیو پیش ببره به نظرت ارزشش رو داره ادم وارد رابطه شه باهاش؟ تحصیلات عالیه داره و ماشینه مدل بالا و ...

ولی میگن تورکا یک سری اخلاقای خاص دارن ولی در کل خیلی از اطرافیان یا کسایی که از قومه ما وصلحت کردن باشون واقعا راضین یعنی ما کلا قومی هستیم که همه میسازن بامون ... 

به نظرت سخت میشه واسم؟ شما خودت تورکی؟ 

ولی این طرف زیادی شیطونه و بلده دلبری کنه ...🌚😂🤣

سبحاناللهه بگو دروغه اخه چرا باید بهم بگه بچممم🤣

کی‌گفته😂

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

دقیقا ‌‌.‌.. نه بابا من فقط کنجکاو رفتارش بودم حتی نمیشناسمش دقیقا ... ولی عزیزم یه سوال یه نفرم هست ...

با اون آدم که کلا قطع رابطه کن اون هیچ😂 من خودم ترکم شما خودت کجایی هستی؟ میخای ی مدت باهاش اشنا شو ببین هول نیس یا هر چی رفتارشو بسنج ببین مثل این نباشه ما ترکا یکم تعصبی هستیم ببین مد روزه یارو یا مثل قدیمیا رفتار میکنه 

با اون آدم که کلا قطع رابطه کن اون هیچ😂 من خودم ترکم شما خودت کجایی هستی؟ میخای ی مدت باهاش اشنا شو ...

ترکه تبریزی عزیزم؟

اصلا حتی با اون ارتباطی نداشتم که بخوام قطع رابطه کنم خواهر🤣

من بختیاریم عزیزم

نه تفکراتش جدیده ...‌ ولی چطور اشنا شم؟ اینشتا؟ حس میکنم خیلی جدیه مثلا میخواد رابطه ای به وجود بیاد و بعد یک راست تبدیل شه به ازدواح ...

ترکه تبریزی عزیزم؟اصلا حتی با اون ارتباطی نداشتم که بخوام قطع رابطه کنم خواهر🤣من بختیاریم عزیزمنه ت ...

اره تبریزیم ولی اونجا زندگی نمیکنم میخای باهاش صحبت کن 

ولی خب ترکا دوس دارن عروسشونم ترک باشه هم زبون باشه شاید این خانواده مدرنن نمیدونم😂 من خودمم با ترک ازدواج کردم مادرشوهرم میگه همیشه دوس داشتم عروسمم ترک باشه خیلی دقت کن بعدش اذیت نشی به تفاوت فرهنگی دقت کن

اره تبریزیم ولی اونجا زندگی نمیکنم میخای باهاش صحبت کن ولی خب ترکا دوس دارن عروسشونم ترک باشه هم زبو ...

دیگه مادرا تا یه جاییم میتونن پسراشونو کنترل کنن🤣 وقتی پسراشون گیر میدن به یه دختر و میخوانش و از طرفی ببینه این دختر متنفاوت تر از دختراییه که دیده منظور مادرش فکر نکنم چیزی بگه😂😂😂

از لحاظ مدرنی مدرن قطعا چون ماشاالله چیزایی که داره و چیزایی که از دنیا هم میخواد متفاوته ... تحصیلاتم که ماشاالله نگم برات

اره تبریزیم ولی اونجا زندگی نمیکنم میخای باهاش صحبت کن ولی خب ترکا دوس دارن عروسشونم ترک باشه هم زبو ...

از لحاظ سازش هم باید بگم ما میتونیم بسازیم بستگی به طرفمون داره چطور باشه با ما .‌.. ولی خوشبختلنه من نگرانی بابته تفاوت فرهنگی و ‌... ندارم 

چون حس میکنم خیلیاشون غریب پرستن ‌... اصلا ثابت شده بهم

دیگه مادرا تا یه جاییم میتونن پسراشونو کنترل کنن🤣 وقتی پسراشون گیر میدن به یه دختر و میخوانش و از ط ...

چرا مادرایه ترک خیلی رو پسراشون تسلط دارن باب میلشون نباشی ازت خوششون نمیاد یا محلت نمیدن خودت ناراحت میشی بالاخره تو زندگیت تاثیر میذاره 

باهاش ی چن ماه حرف بزن مشخص میشه چی به چیه