2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر نامزدم ب پوششم ذره ای کار نداره ولی در عوض خیلی مراقبه ناراحت نشم شخصیتم کوچیک نشه و بنظزم قشنگ ترین غیرت همینه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

برادر من بچه س ۵سالشه چندروز پیش آرایش کردم میخواستم برم خونه خاله م چندتا خونه از خونه ما فاصله داره

برادرم نذاشت بعد سرزبون صحبت میکنه خیلی شیک گفت نمیزارم بری گفتم اونوقت چرا گفت نپرس برو صورتت بشور 

تک پسر برادرم 

غیرتی شدن به نظرم قشنگ نیست اصلا 

تا حدلا غیرتی شدن قشنگ ازشون حس نکردم 

فقط یک بار یکی بهم توهین کرد پشتم در اومد 

گفت این خواهرمون توی خونه ما از گل نازک تر بهش نمیگیم فقط میزاریم بشینه ما نگاش کنیم حالا شما میگید بیاد براتون قالی بشوره) داشتن ازم گلایه میکردن ک نیومدی کمک کنی قالی بشوریم(

غیرتی شدن به نظرم قشنگ نیست اصلا تا حدلا غیرتی شدن قشنگ ازشون حس نکردم فقط یک بار یکی بهم توهین کرد ...

چه قشنگگگگگگگ

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا... همه اینها و اشک هایی که روان میشوند.../پیرو عیسی مسیح

از غیرت الکی بدم میاد اینکه حمایتم می‌کنه حواسش بهم هست اسمش غیرته ولی ماه پیش رفتیم بیرون تو بازار یه مرده با خانمش بود از قصد موقع رد شدن خودش زد به من جالبه زنش همراهش بود من به روی خودم نیاوردم رد شدم یه دفعه دیدم شوهرم نیست برگشتم دیدم با آقا دعواش شده   مادرشوهرمم همرامون بود من یه گوشه وایستادم مادرشوهرم رفت جداشون کرد جالب تر اینکه زنه مرده از شوهرش طرفداری میکرد   

غیرتی شدن به نظرم قشنگ نیست اصلا تا حدلا غیرتی شدن قشنگ ازشون حس نکردم فقط یک بار یکی بهم توهین کرد ...

منم نوشتم غیرتی شدن الکی که از روی تعصب هست نه

منظورم مث همین چیزیه که تعریف کردین

نه اینکه نزارن لباس مورد علاقتونو بپوشین یا برین جایی،این چرته

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

تو یه جشن بودیم یه آقاهه ک قبلاً خواستگاری کرده بود ازم زل زده بود بهم... متوجه شد و رفت آروم زد رو صورتش گف حواسم بهت هست ولی با لحن بد بعدش همه ازم میپرسیدن مگه فلانی حرفی بهت زد ک فلانی اینجوری بش گفت😂😂 اون لحظه استرس گرفتم چون کسی از حس بین ما خبر نداشت...ولی خب یه کوچولو هم ذوق کردم🙈ماجرای ما یکم پیچیده است تقریبا از ۱۵/۱۶سالگی همو دوس داشتیم تا الان ک۲۵سالمه😅

ولی خانواده من سختگیری میکنن...دعا کنید بهم برسیم...🥺🤍عشق اگه واقعی باشه و سالم واقعا یکی از بهترین تجربه های زندگیه آرزوم اینه همه تجربه اش کنن🤍