2777
2789
عنوان

اسماعیل زارع جراح بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرص کن بینی من گوشتی نوک بینی ندارم انگار یه تیکه گوشت تو صورتمه 

تیغه بینیم پهن شده پره هام بزرگ تر شده چون جمع نکرد پره هامو ازروبه رو تو سوراخای بینیمم مشخصه فاصله بینی سوراخای بینیم زیاد شدعه اصلااستاندارد نیست 

میتونم بگم هیچ درکی از تناسب و زیبایی شناسی نداره 

نوک بینیم قلمبه ونافرمه یه طرف نوک بینیم بزرگ تره 

تنفسسم که گفتم اوکی نیست 

واسه ترمیم هم میگن تا دوسال باید صبر کنی مخصوصا گوشتی تا تمام مشکلاتش مشخص بشه بعد برم ترمیم

فقط نمیدونم تا اون موقع چجوری تحمل کنم 

روانی برام نمونده زیر چشمام گود وسیاه شدن ریزش موی شدید گرفتم همه اینا از تاثیر بیهوشی هم هست

انقدغصه چهرمو خوردم که قشنگ تو این 7 ماه یه تار موی سرم سفید شد 

خیلی سخته کاش همش خواب بود

[QUOTE=365763843]نه زیاد[/QU

خوبه بازم 

فقط دنبال دکتر خوب باش من تو پیجای مختلف میپرسم ترمیم اکثرا 100 به بالا 😔فعلا که تقوی وباستان نژاد و چنتا دکتر دیگه که کار ترمیمشون خوبه رو دارم دنبال میکنم 

کی برسه برم ترمیم 

بخدا من به همون قبل عملم راضی ام تا اینی که تو صورتمه 

خدا منو بکشه با این عمل کردنم😑

[QUOTE=365778892]کرج[/QUOTاهان تو پیج خانم بینی نگاه کردم معرفی جراح واسه کرجم دارن

بنظرم همون کرج یه دکتر خوب که طبیعی کار میکنه پیدا کن عمل کن اگه قصد عمل داری تهران بخوای عمل کنی کم کم 70 80 تومن پیش. یه دکتر خوب باید هزینه کنی 

کار تو راحت تره چون هم نزدیکی به تهران هم میتونی شهر خودت عمل کنی 

من شهر خودم اینجا دکتر خوب پیدا نمیشه واسه ترمیم مجبورم برم تهران یا شهرای دیگه

[QUOTE=365778892]کرج[/QUOTاهان تو پیج خانم بینی نگاه کردم معرفی جراح واسه کرجم دارنبنظرم همون کرج یه ...

اره خب اینجا دکتر زیاد داره

ولی تعریف الهه خرمی تو تهرانو خیلی شنیدم 

من مشکل پول ندارم فقط مشکلم شوهر خیرندیدمه نمیزاره😭😭😭😭😭