2777
2789
عنوان

من تو شکم آخه چجور بچه هفتم راهنمایی حامله است😶

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 32 پست
اصلا غیرقابل باور نیستانقدر هست از این چیزابرمیگرده به فرهنگ پایین و تربیت غلط خانواده

اخه میگه شهرستان مادرشم کاری نداره شوهرم که نداره خوب شهرستان مردم حساسن روی چیزها 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما از اسمان نازل شده..تو خودت ناراحت نکن ...کلاه خودت محکم بچسب

واااااای دختر نمیری یاد دختر عمه ام افتادم اونم میگفت حتما این دختر استغفرالله حضرت مرینی چیزی هست منحرف نشید۰🤣🤣🤣🤣

واقعاااا الان من یک همکلاسی داشتم هفتم خوندنی نامزد بود دوهفته قبل بردن خونشونیدونه همکلاسی هم قبلاا ...

ببین الان که خیلی زیاد شده

شما حساب کن مادرشوهرم تعریف میکرد اون زمان که این چیزا خیلی خیلی بد و عیب بوده..یه همسایه داشتن. دختره ده یازده ساله اشون..توی یه قسمت از زمینای پشت خونشون چندتا پسر داشتن اینو. ... ،،بعد مادرشوهرم میگه شوهرم رو فرستادم پسرا رو زد فرار کردن

یکساعت بعد مادره دست دخترش گرفته اومده دم درشون که مال خودشه تن خودشه اختیارش داره مگه شما فضولین میرن دخالت میکنید😐😐😐😐😐😐😐

میخام بهت بگم همیشه و توی همه ی دوران از این آدما بوده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
واااااای دختر نمیری یاد دختر عمه ام افتادم اونم میگفت حتما این دختر استغفرالله حضرت مرینی چیزی هست م ...

بعدم قضاوت نکنین شما ک خبر ندارین از چیزی...بهتره دیگه هم تکرار نکنین و ب کسی نگین ابروش حفظ کنین..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بعدم قضاوت نکنین شما ک خبر ندارین از چیزی...بهتره دیگه هم تکرار نکنین و ب کسی نگین ابروش حفظ کنین..

خودش آبروی خودشو برده اومده مدرسه میگه من حامله ام کادوی بچه ام رو کی میارید 🤣😑

اخه میگه شهرستان مادرشم کاری نداره شوهرم که نداره خوب شهرستان مردم حساسن روی چیزها

پایینتر تعریف کردم  اون زمان واقعا بعید بوده ولی شده وواتفاق افتاده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....