2777
2789
عنوان

خواهرم اومده قهر خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انجام نده گلم انجام نده مامانت باید بهش بگه

مامانم بهش هیچی نمیگه، فقط مباد پیشه من میگه همه کارا افتادا رو دوشت. 

معلوم نیس با کی چت میکنه همش،  

اگه هم مامانم بهش بگه پاشو کار کن کلی داستان سر مامانم درست میکنه همیشه همینجور بوده

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
فارغ از اخلاق و رفتار نادرست خواهرت تنها کسی که واقعا نیاز داره اونجا بمونه اونه. شما بلند شو برو خو ...

خب من برم خونه را عن بر میداره

ببخشید معذرت میخام ولی خواهرت واقعا پررو و بی شعوره.خب بهش بگو.بگو تو هم پاشو کار کن.

خیلییی، ادم بخدا نمیدونه چی بگههه، 

دو روز پیش ساعت دو بلند شده از خواب مامان غذا منو بیار مامان اب بیار، خورده دوباره خوابیده تا شب. 

مامانم بهش هیچی نمیگه، فقط مباد پیشه من میگه همه کارا افتادا رو دوشت. معلوم نیس با کی چت میکنه همش، ...

چقدر رو مخه 

هیچی تحملش کنید وگرنه تو خونه مامانت هم تنش درست میکنه 

انشالله زود شوهرش بیاد دنبالش 

اون خواهرم ک پنج شیش تومن خرید کرد شاغله هم خودش هم شوهرش اکثرا خونه نیستن. به بچه هشت ساله میگه تو کمبود داری ک مامان بابات نیستن 

خدا شاهده کمبودا بچه ها خودش دارند

چقدر رو مخه هیچی تحملش کنید وگرنه تو خونه مامانت هم تنش درست میکنه انشالله زود شوهرش بیاد دنبالش

این هزار بار اومده قهر هزارو یک بار برگشته خونش، 

کاش حداقل قصدش واقعا طلاق بود 

فقط چند روز ی بار میاد رو دست مامان بابام میوفته 

صبح بهش میگم تو ک طلاق بگیر نیسی که پاشو برو خونت ن خودتو ادیت کن نه بچه هاتو بعد میگه نه من تازه دارم زندگیو میفهمم میگم زندگی اینه یکی همش بیاد جلوت بزاره و برداره توم همش بخوابی؟ 

چقدر رو مخه هیچی تحملش کنید وگرنه تو خونه مامانت هم تنش درست میکنه انشالله زود شوهرش بیاد دنبالش

خونه مامانم دوطبقس، کاش حداقل بره طبقه پایین مستقل باشهه

خیلییی، ادم بخدا نمیدونه چی بگههه، دو روز پیش ساعت دو بلند شده از خواب مامان غذا منو بیار مامان اب ب ...

وااای خدای من!!چطوری دلش میاد به مامانش دستور بده.کار بده.مادرتون جوون هست؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
وااای خدای من!!چطوری دلش میاد به مامانش دستور بده.کار بده.مادرتون جوون هست؟

متولده پنجاه هست 

چطور دلش اومد؟ همیشه خود خواه بوده