2777
2789
عنوان

شما بودید واکنشتون چی بود 🙄😒

108 بازدید | 13 پست

بعد از دو سال دیشب رفتم خونه ی پدرم اینا ( فقط مامانم هست و بابا و ی برادر مجرد ) 

این دو سال سر ی موضوعی قهر بودم با بابا و داداشم ... 

دیشب ک رفتم بابام استقبال کرد و حل شد و دور هم نشسته بودیم 

ولی وقتی داداشم که ازم کوچیکتر هم هست وارد خونه شد ( از سرکار ) ،، دید من اونجام 

مستقیم رفت تو اتاقش ی کاپشن برداشت و زد بیرون ...

منم وقتی دیدم بخاطر اینکه من اونجام زده بیرون ،، برگشتم اومدم خونه ی خودم ...

خیلی ناراحت شدم .. 

شما بودید چه واکنشی می‌داشتید ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

ولش کن بدرک بذار بره

شما خونه پدرت هرموقع خواستی برو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که در جریان اتفاقات نیستم ولی دل اونم حتما شکسته که این رفتارو کرده بعد هم به جوانی و ناپختگیش ببخش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

شما وقتی تصمیم به  رفتن گرفتید برای منزل پدرتون باید انتظار هر رفتاری را از قبل توی ذهنتون پیش بینی میکردید

باز به خوبی  استقبال کردند نباید بخاطر برادرتون باز افکارتون درگیر می‌کردید 

دلیل قهرتون را نمی‌دونم اما این فاصله و کدورت را کشدارش نکنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شما وقتی تصمیم به رفتن گرفتید برای منزل پدرتون باید انتظار هر رفتاری را از قبل توی ذهنتون پیش بینی ...

دلیل قهر این بود ک سر ی موضوعی تا پای طلاق رفتیم با همسرم 

ولی خدا نخواست واقعا و برگشتیم ..

آقا دیگه ول کن نبودن این برادر و پدر 

که وای نباید برگردی اونجا 

برگشتی دیگه ما رو خط بزن 

که دو سالی نرفتم خونه شون ، دیگه با اصرار های مامانم رفتم 

دلیل قهر این بود ک سر ی موضوعی تا پای طلاق رفتیم با همسرم ولی خدا نخواست واقعا و برگشتیم ..آقا دیگه ...

عزیزم پدر و برادر شما غیرت داشتند به فکرت بودند 

رفتارشون در اون زمان بر علیه شما نبوده 

خواستند مراقبت کنند 

باز خداروشکر مشکلتون حل شده فاصله هم به حد کافی ایجاد کردید خانوادتون را مقصر نکنید 

کاری که دستشون میومده انجام دادند باز خداروشکر کن 

که نگفتند طلاق نگیر چون خونه ما جایی نداری برو زندگی کن 

باهاش 

دلسوزت بودند الان هم میگم که کشدارش نکن 

چون اونا تقصیری ندارند شما زیادی دارید پی قضیه را میگیرید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم پدر و برادر شما غیرت داشتند به فکرت بودند رفتارشون در اون زمان بر علیه شما نبوده خواستند مراقب ...

خب بله دیگه 

منم رفتم ک تموم کنم این کشمکش ها رو 

ولی برادرم خراب کرد 

اصلا تا وارد شد لباسش رو برداشت و زد بیرون 

نموند حداقل بره توی ی اتاق 

اخه انکار خودمو کوچیک‌میمنم برم اونجا

مگه خونه داداشته خونه پدرته عزیزم برو

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻