2777
2789
عنوان

خواهرم اومده قهر خونه بابام

254 بازدید | 28 پست

من ک همسرم ماموریته اومدم خونه بابام. خواهرمم با بچه هاش اومده خونه بابام، دوتا بجه شلوغ و بی ادب داره و دعوا درست کن خبر میبرن میارن دعوا درست میکنن 

بابامم ورشکست شده هیچی تو خونه بابام نبوده. رفتم دو سه تا بسته گوشت از خونم اوردم دو میلیونم این چند روزه از جیب خودم تو خونه خرج کردم، همشم دارم کار میکنم خونه تمیز میکنم اون یه لیوان تو این چند روز جابه جا نکرده حتی لباساشون هم من میرم میریزم تو لباسشویی و افتاب میکنم، فقط دستور میده چایی بیارید فلان کن هم من هم مامانم خ خسته شدیم خودش مالی ک نمیتونه خرج خونه بکنه حداقلش کار هم نمیکنه، اون یکی خواهرم اومده خونه بابام پنج شیش تومن خرید کرده اورده ک حالا اجیم هست ی چیزی باشه بخوریم، اینی ک قهر اومده تازه دعوا ک چرا این خرید کرده اورده و دخترشم کلی برای این خواهرم حرف درست کرد هر روز دعوا و تنشه 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

منو مامانمم از اینکه میبینیم هیج کاری نمیکنه خسته شدیم، من بارو رو دوش خودم انداختم ک مامانم خسته نشه ولی برعکس خواهرم زبونش کلی درازه، 

از شب تا صبح انلاینه معلوم نیس با کی چت میکنه صبحم تا عصر فقط خوااابه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو مامانمم از اینکه میبینیم هیج کاری نمیکنه خسته شدیم، من بارو رو دوش خودم انداختم ک مامانم خسته نش ...

من بودم باهاش برخورد میکردم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

حتی مدیریت بچه هاشم نمیکنه، بچه هاش به مامانم کلی بی احترامی میکنن دروغ و دلنگ در میارن خ اذیت دارن میکنن همه جوره

چند روز پیشم تو تاپیکت گفتم حداقل تو برو خون تون شوهرت رفته ماموریت خونه که ترس نداره طفلک بابای بیچ ...

من نمیترسم، تازه عروسم خونوادم میگن تنها نباش

دیشب رفته حموم خداشاهده در چاه حموم پر از مو بود بهش میگم ینی تو نباید از حمومی ک میایی تمیز کنی؟؟ به رو خودش نمیاره

برو بمون خونه خودت اخه تاکی باید بیایی بمونی خونه بابات وقتی شوهرت نیس از ی شب باید شروع کنی دیگه

گفتم، تازه عروسم خانوادم میگن تنها نباش 

من نمیترسم، تازه عروسم خونوادم میگن تنها نباش

ول خونوادت کن واقعا اعصابت میکشه تواین تشنج زندگی کنی منکه پنج ساله تنهام شوهرم درهفته شاید دوروز خونه باشه دیگه عادت کردم جدیدا دیگه حوصله شوهرمم ندارم توخونه به زندگی خودمو بچم عادت کردم روتین زندگیم بهم میخوره وقتی میاد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫