2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 140 پست

پول نداره غلط میکنه زن میخواد بگیره

من اصلا درک نمیکنم چطوری یه عده میگن پول مهم نیست

خیلی مهمه 

همونقدر ک اخلاق و خانواده مهمه پولم مهمه

کسی ک نمیتونه ی خونه اجاره کنه چطوری میخواد سرویس طلا بخره چطوری میخواد عروسی بگیره ؟

خب زن نگیره وقتی نداره 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از فامیل های منم تقریبا شرایط تورو داشت الان 10 ساله تو روستا زندگی میکنن شوهرش گفته بود بعد 1،2 ...

من میدونم برام روشنه ک الان نتونه بعدا هم نمیتونه

اصلا خانوادم اجازه نمیدن ک بااین شرایط بیاد 

میگه نمیتونیم قسطاشو بدیم کلا ماهی بیست تومن درآمد داره

بگو منم میرم سرکار درآمدمون بیشتر میشه....

فعلا ازدواج نکنید تا شرایتون بهتر بشه

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

من جات بودم قبول نمیکردم،تهش این بود ک میگفتم شرایطت کی اوکی میشه همون موقع ازدواج کنیم

اگه زیر بار بری دیگه نمیتونی برگردی،از ما گفتن

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفته جار زده همه جارو خبر کرده میگه همه بهم فشار میارن پشت سرم حرف میزنن تو فشارم باید زودتر ازدواج ...

اصلا زیر بار حرفاش نرو. بگو من دنبال پیشرفتم هر کی هم پرسید بگو فعلا شرایط ازدواج نداریم

تو هم بش بگو تو منو دوست نداری که درکم نمیکنی من نمیتونم بیام روستا اگه خیلی برات مهمه ی دختر از همون روستاتون بگیر‌.

اسی خر نشیا!

همه ازدواج میکنن خوشبخت شن. تو میخای رسماً بدبخت شی.ببین ممکنه الان عاشق باشی ما هممون میدونیم عاشقی چیه منم شدم عشق آدمو کور و کر میکنه!ولی دو سه سال بعد ازدواج میوفتی به غلط کردن!

واقعا سخته ادم بره جای دیگه زندگی کنه حتی نیویورک آمریکا هم سخته چه برسه به اینکه بره ی جای کوچیک و بی امکانات یعنی روستا😑😑😑

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

رو دادی بهش عزیزم قرص و محکم نیستی

بخدا خسته شدم 🥲🥲صبح تا شب جدی بهش میگم نمی‌خوام نمیتونم نمیشه با هزار تا دلیل محکممم بهش میگم آقا نمیشه

میگه منم اصلا دوست ندارم روستا رو ولی چاره چیه اگه بریم چجوری قسطای وام ازدواج بدیم کلا بیست تومنه حقوقش

بری اونجا مطمئن باش حالا حالا نمیتونی برگردی شهرو اینکه پول رهن نداشت چرا زن گرفتاز اول همین فکر تو ...

نه عروسی نگرفتیم در حد خاستگاره فعلا بخاطر قوانین نی نی سایت نوشتم نامزد 

من میدونم برام روشنه ک الان نتونه بعدا هم نمیتونهاصلا خانوادم اجازه نمیدن ک بااین شرایط بیاد

این همه درس خوندی زحمت کشیدی چرا باید بایکی ازدواج کنی هیچی نداره باید بری روستا الان زمان پیشرفته،بنظرم لیاقتت خیلی بیشتر از این پسرست پس یه منتظر بمون با یه ادم حسابی ازدواج کن