2777
2789
متاسفانه منی که با هیچ پسری حتی صحبت نکرده بودم..اون ولی با دخترا رابطه داشته..😞ول کن هم نبوده حتی ...

الهیی خداروشکر عزیزم خیلییی خوشحال شدم از این بابت😍حتی این باعث شد قدر همسرتم بدونی🙃❤خدا جواب اونم میده خداروشکر که خوشبختی

تازه عقدکرده بودیم شام دعوتم کردن خونشون بعد من خواستم دوغ رو باز کنم منفجر شد پاشید رو سر و صورت شو ...

وای تو دیگ فازت چی بود گریه کردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصل برای چی ازدواج کردی وقتی درکی از این مسائل نداشتیفقط اسم اینه که شوهر کرده باشی

ای بابا حالا از دستش در رفته بیچاره به یه چیز میخندم بعد تو به اون بنوا یه چیز میگی حیمو خراب میکنی 

):I told you i was sad

دقیقا شماهایی که اینجوری دفاع میکنید معلومه چه مدلی شوهر کردینحقم دارین چون فقط منتظر شوهر بودین نوع ...

آخه تو چی از زندگی ملت می‌دونی دختر

تو نه خودت نه شوهر و دوس پسرات نه کل زندگیت به گرد پای زندگی من نمی‌رسه 

خوبم بلد بودیم چطور آدم درستمونو انتخاب کنیم چیزی ک شما بلد نبودی عزیزم به بقیه نچسبون انقدم در مورد زندگی مردم جستجو نکن به خودت بفهمون به تو هیچ ربطی نداره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

توشهرماسربازبود،،یبارسرزده اومدخونمون ازشانس گندم تنهاخونه بودم داشتم براامتحان زبان میخوندم،،اومدنشست منم کتاب به دست روبه روش بودم یهوگاردگرفت بیادسمتم کتابموگرفته بودم جلوصورتم میگفتم نزدیک نیااا،،،اخراومدبوس وبغل واینا،،شب ازشدت وحشت وترس من تب ولرزگرفتم تاصبح کابوس میدیدم    

منم نزدمش ولی سه ماه هیچ رابطه ای نمیزاشتم داشته باشیم بعد کم کم باهام راه اومد تا روم باز شد یعنی ن ...

بخدا تویی من بودم از پشت گوشی میزدم تو دهنش انقدر بحث کش داد حالمون بهم خورد اصلا خوب کردی زدی😂😒

):I told you i was sad

چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

وای چرا دعوا داری 

اون ماجرا واسه خیلی وقته پیشه چرا گیر دادی آخه 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

باز این حرفای قشنگ میزده🤣از شکافت هسته ای و نوترون های انرژی زا و برات نمیگفته بفهمی من چی کشیدم🤣ی ...

شوهرت رشته تحصیلیش چیه؟😂😂😂

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀