2777
2789
دقیقا گیرداده.خوب من خجالتی تازه از محضر اومده بودم.بابام و داداشام دومادومون تو پذیرایی.جلو اونا او ...

طبیعیه عزیزم من مجردم ولی اگه منم جا شما بودم خجالت میکشم اون کشیده هم به حرکت ناخودآگاه بوده مثل یه مکانیسم دفاعی اصلا خودتو ناراحت نکن رابطه شما و شوهرت به هیچ کسی ربطی ندارد که بخواد نظر بده و بکوبونه

اسمارتیز ناراحت نشو گلم خوب کردی طلاق گرفتی این نشون میده که تو زن قوی بودی و نخواستی تو شرایطی که ا ...

مرسی عزیزم که انقد باشخصیتی 🥰🥰 دقیقا همینطوره

شوهر به هرقیمتی به کار من نمیاد 

حتی شوهر به قیمت خوبم به درد نمیخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای شما چقدر پرویی اصلا به شما چ ربطی داره خدا سر و داده بزاری رو تنت نه بکنی تو... زندگی مردم والا ...

دقیقا شماهایی که اینجوری دفاع میکنید معلومه چه مدلی شوهر کردین

حقم دارین چون فقط منتظر شوهر بودین نوعش فرقی نمیکنه براتون 

بگن شوهر کرده براتون کافیه

چیزی به اسم هول کردن یهویی میدونی چیه؟ میدونی ادما تو شرایط مختلف ری اکشن مختلفی دارن؟شاید یه لحظه ب ...

ادمی که با هول کردن سیلی میزنه به صورت همسرش پس ینی مشکل زمینه ای داره

والا ما تا جایی که دیدیم دخترا وقتی هول میکنن جلو نامزدشون لپشون گل میندازه سرشون میندازن پایین لوس میشن یا خجالت میکشن یا میگن هیییسس چه میدونم ازاین چیزا

نه اینکه سیلی بزنن

عزیزم ربطی به دونستن ندارهبهرحال دختری که قبل ازدواج همیشه باحجب وحیا بوده وباپسری نبوده یهو بایه پس ...

نه گلم حجب و حیا برای نامحرم هست 

اگر برای محارم هم خجالت میکشیدی به دلیل آموزش نادرستت بوده 

نازنین خانم هستم :)))

نه گلم حجب و حیا برای نامحرم هست اگر برای محارم هم خجالت میکشیدی به دلیل آموزش نادرستت بوده

دقیقا درسته

اصلا معنی حجب و حیارو اشتباه بهشون فهموندن

حجب و حیا از نظر اینا ینی کارای مردونه مثل سیلی زدن و‌وحشی بازی

من از سال ۹۷اینجام تازه وارد

با این فرهنگ بالا یی که شما داری و لولت تو ارتفاعه حال شوهرت چطوره؟😐😐 بدبخت شوهرت چه قدرررر اخلاقت گند و رو مخه.یه تاپیک فان زدن روحیه عوض شه گند زدی به همه چی.

یه بار دیگم حدودا دو سه ماه بعد عقد من نزدیک پریودیم بود، دلم شدید درد میکرد تو خونشون بودم منو همسر ...

پاهاتو رو شونه هاش گذاشت ؟؟💀 خب این که پوزیشن شد لامصب 💀

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ