2777
2789
بکار بردن تین ادبیات در مورد شوهرت درست نیست چرا شما زن ها نمی خواید یاد بگیرید باید به شوهرتوناحترا ...

شما شمایی شوهر منم شوهر منه😊من راجع به شما این ادبیات رو به کار نبردم که سر من عصبانی میشید همسرم رو میشناسم

همسر من شوخی رو خوب سرش میشه متوجه هست که شوخی با جدی تفاوتش چیه و صد البته متوجه هست که اینجا کسی منو و همسرم رو نمیشناسه

جلوی خودش و بقیه جاش رو جفت چشمامه😊

یه بار دیگم حدودا دو سه ماه بعد عقد من نزدیک پریودیم بود، دلم شدید درد میکرد تو خونشون بودم منو همسر ...

من روز عقدم پرییود شدم ..تا یک هفته آخر شوهرم کم آورد و عصبی گفت کی پاک میشی ..میگفت دوست دخترم ۵روزه تموم میشد عادتیش😑من خیلی تعحب کردم باورم نمیشد با کسایی نامشروع ارتباط جنسی داشته ب داداشمم گفتم گفت ولش کن همه اینجوریین..😐من بعد چند وقت جدا شدم ولی مجبورم کرد رابطه داشته باشیم همش زجر بود ...خداروشکر تموم شد ...مریض جنسی بود...ول کن نبود اون دختره همیشه زنگ میزد اینم شبش با من بود شب دیگش با این دختره..😑خلاصه تموم شد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرشوهرم تعریف می‌کرد از نامزدی ونامزد بازیش حدودا دهه 40 اونموقع محل سکونت برق نداشته رسم هم داشتن ...

والا بازم خوب باکلاس بودن که اجازه داشته کنار نامزدش بخوابه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
برام دعا کنید باهاش ازدواج کنم با خجالتش کنار میام...🥺🤍

چقدر گوگولی بود آخر پیامتتتت

عزیزممممممم

با خجالتش کنار میام گفتنت کشت منو🥲😍

ان‌شاءالله اگر به صلاحته نصیب بشه این خجالت😁

بهترین خجالتای دنیا برای توووووو❤️❤️❤️

آخیییی با اینکه حالت اون موقع بد بود ولی اشنایی جالبی داشتین تو اولین برخورد نجاتت داده

اره واقعا🥲اگه نبود و من افتاده بودم معلوم نبود سرم به چی برخورد میکرد و امکان داشت اتفاق بدتری برام بیفته 

جالب اینه که من از بچگی به خودم قول داده بودم که اجازه ندم هیچ پسری بهم نزدیک شه 

همیشه با خودم میگفتم که دوست دارم تنها پسری که توی زندگیم میاد شوهرم باشه🥲

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره واقعا🥲اگه نبود و من افتاده بودم معلوم نبود سرم به چی برخورد میکرد و امکان داشت اتفاق بدتری برام ...

انشالله که بهترینا برات رقم بخونه عزیزم

از صبح تا حالا هر موقع تو سایت میبینمت امضاتو با ریتم بلند بلند میخونم حالم خوب میشهههه مرسییییی

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

یاخدا چه سمی بودهجدا از اون داداشت چه سمیی بوده

متاسفانه منی که با هیچ پسری حتی صحبت نکرده بودم..

اون ولی با دخترا رابطه داشته..😞ول کن هم نبوده حتی دختره اوایل ب گوشیم زنگ زد گفت دیشب پیشم بود..

من اینقدر گریه کردم ولی چه فایده ..کاش قبلش تحقیق 

میکردیم دربارش..آخه پسرعموم بود..ولی خداروشکر بعد دوسال با یک آدم پاک ازدواج کردم مثل خودم ک با کسی نبوده..اونم جدا شده بود از همسرش ب دلایلی..ولی هم خودش وهم دیگران میگن با کسی نبوده و نیس..ما دهساله ازدواج کردیم..

خجالت میکشیدم ازش پول بخوامنمیدونم نرماله یا نه

خیلی نرماله برای دخترای خجالتی

ولی وظیفه شون هست 

از همون اول عادتشون بدید به خرج کردن

حتما برید خرید و در حد توانش خرید کنید

و برا  اولین بارمستقیما اسم پول نیارید ...

بعد یک ماه بگید  فلان مقدار پول احتیاج دارید 

انشالله که بهترینا برات رقم بخونه عزیزماز صبح تا حالا هر موقع تو سایت میبینمت امضاتو با ریتم بلند بل ...

ممنون قشنگم💚💚💚لطف داری همچنین 

الهییی😍😂ای جاان💃💃

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دختر عموم تازه عقد کرده بود نامزدش برای اولین بار گونش رو بوسیده بود خانم تا چند روز قهر بود😑

همه از خداشونه

اونوقت دختر عموت🤣🤣🤣🤣 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

همه از خداشونهاونوقت دختر عموت🤣🤣🤣🤣

اره😂خیلیی خجالتی هست