2777
2789
عنوان

کیا خرید قسطی از باسلام داشتن

120 بازدید | 9 پست

دیروز چند بار باهاش تماس گرفتم و برنداشت 

بعد بهم گفت داشتم رانندگی میکردم هرچی خواستم بردارم، صفحه ی گوشی هنگ کرده بود 

امروز دیدم توی پیامک هاش دقیقا همون تایمی که من تماس گرفته بودم دوبار ، پیامک کم شدن از موجودی حساب از طریق شتاب اومده 

امروز که گفتم پس چرا اینطور بهم گفته چون معمولا پیامک خرید یا انتقال همون لحظه میاد

دوست داشتم میگفت دستم بند بود 

بهم گفت واقعا داشتم رانندگی میکردم و گوشی هنگ بود اون مبلغ کسر شده از طریق شتاب، از باسلام خرید کرده بودم قبلا، تا ۵۰۰ تومن رو میتونی بعدا بدی 

پیامکش اون ساعت اومد

ولی مگه میشه؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متن رو نخوندم جواب عنوان رو دارم میدم

با سلام به من ۳ میلیون اعتبار خرید قسطی داد 

منم میز تلوزیون سفارش دادم باهاش ۲ میلیون ۶۷۵ هزار تومن شد 

طی چهار قسط باید پرداختش کنم که البته قسط اولش موقع خرید پرداخت شده مونده سه قسط دیگه 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

داشتم قسطی نمیدن اصلا

خرید قسطی داره چند ماهه این قابلیت اضافه شده به همه هم اعتبار نمی‌ده باید زیاد ازش خرید کرده باشی تا اعتبار بده بهت

متن رو نخوندم جواب عنوان رو دارم میدمبا سلام به من ۳ میلیون اعتبار خرید قسطی داد منم میز تلوزیون سفا ...

همسرم میگفت تا ۵۰۰ تومن مثلا میتونی خرید کنی ولی پولش رو موعد دیگه ای بدی

میگفت هزینه ی خرید ماه قبلم که ۴۰۰ هزار تومان بود رو دادم ولی پیامک کسر شدن از حساب بانکی م از طریق شتاب، چند ساعت بعد اومد

اخه مگه ممکنه پیامک چند ساعت بعد بیاد؟؟!

همسرم میگفت تا ۵۰۰ تومن مثلا میتونی خرید کنی ولی پولش رو موعد دیگه ای بدیمیگفت هزینه ی خرید ماه قبلم ...

باقی چیزا رو نمی‌دونم اما به هرکس یه اعتباری میده به یکی ۵۰۰ تومن به یکی ۱ میلیون و بیشتر یا کمتر 

من یکسال مداوم تمام خریدام‌ رو از باسلام انجام میدادم برای همین هم ۳ تومن اعتبار خرید قسطی بهم داد 

بعد خرید هم خب فوری پول کم میشه از حساب و اگر پیامک داشته باشی همون موقع میاد 

باقی چیزا رو نمی‌دونم اما به هرکس یه اعتباری میده به یکی ۵۰۰ تومن به یکی ۱ میلیون و بیشتر یا کمتر من ...

اعتبار همسر من ۵۰۰ هزار تومان بوده

چطور میتونم متوجه بشم بابت چه خریدی بوده و چه ساعتی پرداختی داشته؟ ( به جز فهمیدن از طریق پیامک )