2777
2789
چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

بابا دست بردار دیگ ،کشتی طرفو 

ب تو چ ربطی داره

یجوری عصبی شدی انگار شوهرش داداشته یا پسرت😂😂کوتاه بیا مسلمون!!

🫀🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی شوهرت از بندگان شایسته ی خدا بوده. همچین پدر زن فهمیده ای کم گیر میاد😂😂

بابام تو کل عقد پدرمنو درآورد بس که خجالتم میداد.تا میدید یه جا تو جمع نشستیم سریع به شوهرم میگفت واسه چی نشستین اینجا پاشین برید بگردین بچرخین مگه شماها نامزد نیستین؟واسه چی نشستین بین ما پیرپاتالا؟پاشو دست نامزدتو بگیر برو نامزدبازی من از خجالت و مامانمم به خاطر رسم و رسوم همش حرص میخوردیم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
هم استرس دارم هم پریودم🥲🥲اره یه ساعت پیش خوردم جریان خواستگاریم رو که تعریف کردم همه قضاوتم کردن و ...

کامان خوشگله

مهم نیست

کاربرا از بس تاپیک الکی دیدن باورشون نمیشه همچین ماجرای خوشگل موشگلی

ما که کلی حال کردیم 

منم شوهر میخوام منم نامزد میخوام خدا!!!!!!!! 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
قربون درک و شعورت برم

😃🤍🦋

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

😂😂من ۱۵ همسرم ۱۷

ای جاااااانم 

انقدر خوشم میاد از اینایی که از کوچولویی باهم بودن 

فقط بدیش اینه چون آدم کوچولویی یکم نابلده، یه سری حرمت‌ها شکسته میشه یه سری چیزا بد پایه ریزی میشه و تغییرش یکمی سخته و یادآوریش تلخ

ما واسه اسمارتیززز یه شوهر پیدا کنیم که تو عقد نزنه تو صورتش کوتاه میاد؟؟؟؟

😂😂عزیزم سیلی زدن که فقط با دست نیست.این اسمارتیز خانم با زبون نیشدارش شوهر اولشو لتو پار کرده.بعدش دوسپسرش و...