2777
2789
اره چقدر بی عقل شدم اون لحظه یا جوگیر یا چی🤣🤣

چجور بااین ننگ هنوز زنده ای🤣

جوگیررر

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم مگه تا وقتی علاقه و شناخت ایجاد نشه میره سرسفره عقدحتی ازدواجای سنتی هم یه مدت باهم رفت امد میکن ...

بابا ولش کن طرف ادم میکشه میگه اتفاقی بود از دستم در رفت میبخشنش شمام کوتاه بیا خواهر

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...

خیلی رو مخی 

اتفاقا همونایی ک خیلی تلاش میکنن خودشو با فرهنگ نشون بدن اخر بی فرهنگین 

چرا ب حاشیه میکشونی خاطرشو گف 

یکی من مث راحت بوده یکی مث اون خانوم خجالتی بوده بس کن دیگه

چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...

ب شما چ مربوط دوست عزیز😂🤣چرا شما حرص میخوری

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

اخ یادم نمیره یه شب ک نامزدبودیم صیغه بودیم

ازگشنگی وسط بازارباخانوادش هلاک بودم میگف چی بخرم من هیچ من سیر من نگاه🤐😐الان ارامش براش ننمیزارم وقتی گشنمههه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

دستمو گرفت بوس کنه منم هی دستمو میکشیدم عقب آخرش به زور دستمو بوسید🎀😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اونی که باید تعلیق شده شمایین که دارین فرهنگ اشتباه ازدواجای کورکورانه رو رواج میدین بجای ازدواج اگا ...

عه منم سنتی بود شب خواستگاری دیدمش کلیم میزنمش خوووب فشار بخور😆

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من اصن خیلی سم بودم از همون خرید عقد میپریدم کولش و مسخره بازی بیچاره ام خجالت میکشید هی میگف چشم یکم آروم باش فکرشو میکنم میخام سرمو بکوبم دیوار مث شوهر ندیده ها بودم

یا عروسی پسرخاله اش اینقد جنگولک بازی درآوردم تو عروس کشون از شیشه دست میکردم بیرون گلای ماشین عروس رو میکندم و کل میکشیدم بعدها که با فامیلش آشنا شدم دیدم چقد ضایع بودم جلشون!

شما که همه تاپیکهات درباره دوست پسره اگه برا شوهر کردن نیست برا چی دوست پسر میخوای میخوای باهم ختم قران بگیری بابا ول کن دیگه اه اه اه 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اونی که باید تعلیق شده شمایین که دارین فرهنگ اشتباه ازدواجای کورکورانه رو رواج میدین بجای ازدواج اگا ...

تویی ازدواج اگاهانه کردی چه خاکی توسرخودت ریختی ادم به ظاهر با فرهنگ

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

@niniyar_2 @niniyar_1 @niniyar_5 یه ماه نشده اومده سایت توهینم میکنه تعلیقش کنین ، اعصاب ملتو به ...

بااین کارتون بینم میتونید اینجام بترکونید داشتیم میخوندیما اگه از کسی خوشت نمیاد یااز نظرش وفکرش میتونی رد شی نیاز نیس بیای نی نی یار تگ کنی ک چی بشه؟ک طرفو همفکروعقایدخودتون بکنید؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عه منم سنتی بود شب خواستگاری دیدمش کلیم میزنمش خوووب فشار بخور😆

وای چقدر خندیدم، اشکم دراومد. بچه هام دارن با تعجب نگام می کنن. 

والا به خدا  😂😂😂😂😂😂

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم.