2777
2789
منم هنوز سه ماه نشده عقد کردم هنوز روم نمیشه بهش بگم😅

من بعد ۱۳ سال با بجه نمیتونم بگم بهش خودش باید بددد یا خودم پول داشته باشم خیلی بتونم بگم دیگه دم مردنم ازش درخواست میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تعریف حیارو گفتم این وحشی بازیا حیا نیست بی فرهنگیه

چرا تو خفه نمیشییییی؟؟؟؟؟؟؟؟

از وقتی دارم تاپیک و میخونم آدم اندازه تو بی فرهنگ و سطح پایین ندیدم 

سرت و از باسن مردم بکش بیرون 

حال بهم زن بی شخصیت 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

معلدمه کی بافرهنگه.نگا حرف زدنت بکن بعد بیا از فرهنگ حرف بزن

ولش کن بی فرهنگ روانی رو 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...

عزیزم شما که انقد عاقل و با فرهنگی میشه بپرسم چرا ازدواج نا موفق داشتی ؟

کاربری سوم  
اونی که باید تعلیق شده شمایین که دارین فرهنگ اشتباه ازدواجای کورکورانه رو رواج میدین بجای ازدواج اگا ...

من فکر میکنم بخاطر ازدواج ناموفقی که داشتی این حرفا.رو میزنی که مثلا تجربه خودتو انتقال بدی ولی اینا رو میتونی بهتر و مهربون تر بیان کنی نه با این حرفا 

کاربری سوم  
ادم مگه تا وقتی علاقه و شناخت ایجاد نشه میره سرسفره عقدحتی ازدواجای سنتی هم یه مدت باهم رفت امد میکن ...

ای بابا شمام گیردادینا، شاید ازدواجش مال ۲۰سال پیشه ،،قدیمااینجوری بوده دیگه. الانم شهرای کوچیک همینطوره اکثرا

ما هم همین جوری بودیم اونم فردای بله برون😩 جنبه اش زیر صفر بود😒

ایجان 

انشالله که همیشه خوشبخت باشین در کنار هم عزیزم 

دیگه مردا هم همینن موقعی که میزنه بالا دیگه هیچیو نبینن 😂😂💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ن ما دوران آشنایی نداشتیم.جواب بله که دادیم بعد خون ازمایش فوری عقد میکنن.منم چون هیچ تجربه دوستی ند ...

عزیزم میدونم که از گذاشتن این تاپیک زمان زیادی میگذره

ولی خواستم بگم شما واقعا محشرید

اون فرد خیلی بد صحبت کرد خیلی سعی کرد توهین کنه و حرص در بیاره ولی شما همچنان با ادب و بدون هیچ توهینی صحبت کردید

آدمایی مثل شما خیلی نادر هستن

دم شما گرم