2777
2789
منم یه زمانی مثل تو بودم کم کم خوب شدم هرکی بهت حرف زدمنو صدا کن خودم میدونم چیکارش کنم

فداتشمممم😭😭🫂🫂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

ببا بسه دیگه اه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
اون شوهرایی که شما میکنین و برای بقیه پیدا میکنین برای همه هستمن نیازی به یدالله گدا ندارم

برو بمیر بابا دوست داشته بزنه تو گوش شوهرت توچرا.....میسوزه

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

من خجالت میکشم بهش بگم بریم بیرون تازه نامزد کردیم

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

من روم نمیشد بیرون رفتنی چیزی بگم بگیره خودش همش می‌گرفت هروقت هم میپرسید چی میخوای بگیرم برات همش میگفتم هیچی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
حالا تو مگه نامزد منو دیدی؟از کجا میدونی گداست؟کل تاپیک رو به حاشیه بردی و اوقات همه رو تلخ کردی واق ...

هی دارم کامنت میخونم هی اسمش میاد کوتاه هم نمیاد عقده ای

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
خدانکنه عزیزدلم بخدا من فقط میخواستم ذوقم و شادیم رو با بقیه تقسیم کنم😭قلبمی تووو حتمااا فقط به خود ...

فداتم عزیزم هرکسی چشم نداره خوشی بقیه روببینه حتما به خودم بگو من سراپا گوشم واست

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

ما دور بودیم از هم شهره ما عقد کردیم بعد فرداش رفتیم کوردستان خونه نامزدم دوتایی رفتیم یه یک هفته ای اونجا بودم بعد من همون شب اول رفتم تو اتاق خوابیدم با همسرم و رابطه...درحالی ک همون یه اتاقو داشتن و دوتا از برادر شوهرامم اونجا بودن مجرد بودن اونا  بعد کوردستان همچین رسمی ندارن نمیذارن نامزدا شبا پیش هم بخابن ولی من هرشب برنامه داشتم  یعنی میخام خودمو اتیش بزنم از خجالت وقتی یادم میاد😏😏😂😂😂😂😂بعد همسرمم هیچی از رسم و رسوماتشون نمیگفت  قشنگ همراهی م میکرد  مادرشوهرمم ک خیلی زن خوبیه اصلا هیچی نمیگفت  خیلی پر رو بودم خیلی زشت بود کارم😐😐😐😐😐😐

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
فداتم عزیزم هرکسی چشم نداره خوشی بقیه روببینه حتما به خودم بگو من سراپا گوشم واست

خدا برام نگهت داره آبجی😭💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

شوهر من فردای روز عقد ترتیبم رو داد و گفت مبارکه خانم شدی😂😂

اینا رسم دارن تو عقد انجام میدن و اصلا آزمایش بکارت اینا نمی‌برن

کلا طاقت نمیارن😂😂

البته خوبه منم احساس راحتی می کردم

تازه همه خانواده اش بودن مهمونم بود

خودشون جامون رو انداختن اتاق

بعد بابام نمیزاشت منو ببره سفر یه ماه بعد عقد😂😂😂

فک می کرد فقط تو سفر میشه

به مادرشوهرم گفت سپردم به تو😀🤣

ما خونمون رو خریده بودیم و جهاز رو که میخردیم مستقیم می‌بردیم خونه

قبل عروسی تو خونمون بودیم

نامزدیمونم سه ماه طول کشید چون همه چی مهیا بود دگ بابام گفت لزومی نداره نگهش دارید

شوهرم اوایل پیش خانواده ش نه از من تعریف می کرد نه محبت

الان دگ انقد راحت شده همه هم باشن حرفش رو میزنه و باهام صمیمی رفتار می کنه و این خیلی خوشایندمه

البته ده سال گذشت ها😂😂😂

بچه هام بزرگ شدن تا تونست