چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی توصورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...
طرف قشنگ برات توضیح داد ک قبل عقد هیچ اشنایی با شوهرش نداره و اولین باره که تنها میشن اگه شما با اولین تنهایی میتونی راحت شی معنی نمیده همه باید هم تیپت باشن عزیزم خیلیا نیاز به شناخت بیشتر احساس امنیت و راحتی بکنن و خیلیا چیزا اروم اروم پیش میاد و این کاملا نرمال هست بخصوص برای خانما و عقب ماندگی اگه هست برای شما حتما بیشتر در مورد عقب ماندگی مطالعه کنید و اینقدر صفت های بد به خانم نسبت ندین
همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
در اوایلم نمیزاشتم بوسم کنه و واس اتاق خواب برام گوشی خرید و تو راه بودیم گفت دیگ امشب لخت میشی،😑😑 ...
الان روشن؟ من بع15سال هنو تاریک زیرپتو
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆