2777
2789
اونی که باید تعلیق شده شمایین که دارین فرهنگ اشتباه ازدواجای کورکورانه رو رواج میدین بجای ازدواج اگا ...

وآقای چقدر رو مخی ۱۲ صفحه خوندم حالم بهم زدی

عقده چی داری بدبخت اونی که الان باهاش دوستی چی میکشه از دستت روی اخلاقت کار کن یه خورده چه داغونی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازت ممنونم استارتر عزیز با خوندن این تاپیک، بهم یادآوری شد که هنوزم بعد از ۱۲سال، قربونش بشم منه، فد ...

عزیزمممم😍😍😍چقدر پیامت جذاب بوا

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

عقب موندگی معنیش خیلی فرق میکنه عزیزممم

عقب موندگی یعنی هنوز نمیدونی که باید به سبک زندگی افراد دیگه احترام بزاری دوست داشته اینجور ازدواج کرده 

لطفا راجب خاطرات افراد اونم خاطرات نامزدی که بخش شیرین زندگیشونه بدبینانه نظر ندیم !

من و شوهرم اختلاف سنیمون چون زیاده شوهرم خیلییی پخته بود و پرووو😂 همون شب خواستگاری که میخواستیم از ...

وایی😂😂دوست دارم یبار توماشین رو تجربه کنم و تو جنگل... 😂😂ولی هروقت بهش میگم میگه تتلو تو کل عمرش یه حرف قشنگ زده باشه گفته( من ترجیح میدم جاهای خطرناک، عزیزمو نبَرم آدم وسط یه مشت دزد و وحشی الماسشو نمیذاره رو میز)  این کارا خطرناکه یه لحظه فکرکن یه ادم بیاد😕😂همیشهههه اینو میگه😭😂

من که پرو بودم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چه خجالتی تو دوستی باهاش رفته بودم مسافرت 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
از لحاظ جسمی سرگیجه و حال تهوع دار شدید از لحاظ روحی هم از حرف و حسادت مردم خسته شدم💔ممنون که بهم چ ...

دیوونه مگه نگفتم به حرفایه مردم توجه نکن 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

چرا قلبم چیشده فدات شم

آبجییی 

از صبح ۱۱ بار آوردم بالا 

سرگیجه و سردرد دارم همینجور افتادم روی تخت 

از اون طرف هی ملت حمله میکنن بهم ک تو دروغگویی 

حالا خیلی مهم نیست این 

خیلیا رو جواب ندادم 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

برام دعا کنید باهاش ازدواج کنم با خجالتش کنار میام...🥺🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

دیوونه مگه نگفتم به حرفایه مردم توجه نکن

خیلی دلم نازکه😭نمیتونم

خاک تو سرم من بلد نیستم از خودم دفاع کنم😭

اصن دعوا کردن بلد نیستم 

نمیدونم وقتی دعوا میشه باید چی بگم 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................