2777
2789
وای همون شب عقد رفتیم دور دور شامم بیرون خوردیم با کت و شلوار و لباس عقد من🤣دستمو گرفته بود خیس عرق ...

عزیزممم  

ما قبل عقد تو بغل هم بودیم تو ماشین 

یه اقا رد شد ما رو دید . بعد سلامم کرد😂🤣

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

چرا

از لحاظ جسمی سرگیجه و حال تهوع دار شدید 

از لحاظ روحی هم از حرف و حسادت مردم خسته شدم💔

ممنون که بهم چواب دادی مهربون♡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از لحاظ جسمی سرگیجه و حال تهوع دار شدید از لحاظ روحی هم از حرف و حسادت مردم خسته شدم💔ممنون که بهم چ ...

عزیزمم🙂

چرا مسموم نشدی؟ 

مگ چی میگن مردم؟

بنظرم ب حرفشون اعتنا نکن بزار ب چپت باشه

چرااا چیشده

حال تهوع سرگیجه دارم همش میخوام بیارم بالا 

و از لحاظ روحی هم خسته شدم از حرف مردم

مرسی که بهم جواب دادی عزیز♡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

عزیزمم🙂چرا مسموم نشدی؟ مگ چی میگن مردم؟بنظرم ب حرفشون اعتنا نکن بزار ب چپت باشه

نمیدونم چم شده از صبح دارم میارم بالا

کاشکی هیچ وقت جریان خواستگاریم رو به هیچکس نگفته بودم که الان حالم بد باشه

چه ربطی داره به حجب و حیاحجب و حیا ینی با سیلی بزنی تو‌صورت شوهرت ؟ این ینی من با کسی قبل تو نبودم؟ ...

بدبخت عجب گیری کرده ولش نمیکنی ؟ ولش کن خب دوست داشته دلش خواسته شوهر خودش بوده 

به تو که سیلی نزده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

حال تهوع سرگیجه دارم همش میخوام بیارم بالا و از لحاظ روحی هم خسته شدم از حرف مردممرسی که بهم جواب دا ...

بگردم 

چیز خاصی خوردی؟ 

یه چیزشیرین بخور دراز بکش یا بخواب 

بیخیااال بابا، تنها چیزی که برام مهم نیس حرف بقیه سر

راستییی خواستگاری چطور پیش رف بله رو دادی؟🤩 

قربونت:)

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

نمیدونم چم شده از صبح دارم میارم بالاکاشکی هیچ وقت جریان خواستگاریم رو به هیچکس نگفته بودم که الان ح ...

چرا؟میشه جریان خاستگاریتو بگی؟

حتمن استرس داری یا پریودی ک حالت تهوع داری عزیزم

ی قرص ضدتهوع بخور

بگردم چیز خاصی خوردی؟ یه چیزشیرین بخور دراز بکش یا بخواب بیخیااال بابا، تنها چیزی که برام مهم نیس حر ...

🧡🧡

نه چیزی نخوردم نمیدونم چم شده 

چشم عزیزم مرسی 🧡

اتفاقا سر همین خواستگاری حالم بده کاش هیچ وقت تعریف نمیکردم اینجا 

اره بله دادم🥲💞

پسر خوب اونیه ک اجازه نگیره غافلگیرت کنه😂

آره شوهر منم اجازه می‌گرفت منم روم نمیشد بگم آره

آخرش حرصم دراومد گفتم چرا اجازه میگیری کارتو بکن دیگه 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
وااااا خب برای بی معنیه میخوام بدونم علت زود شوهر مزدنشون چیه وقتی پیش پا افتاده ترین چیزاهم نمیدونن

بحث ندونستن نیست یه بعضی دخترا خجالتین به قول قدیمیا زیادی حیا دارن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ما هنوز دوستیم ولی دفعه اول که لپمو بوس کرد از خوشحالی کم مونده بود بپر بپر کنه  بعد با نیش باز همش میگفت واقعا بوست کرم 😁

خیلی بامزه س کلا وقتی احساسات و هیجاناتش زیاد بشه مثل پسر بچه ها میشه 😍😂

All is one 
خونه مادرشوهرموخوابیده بودیم اومدم شکموبخارونم کش شلوارم ول شدصدادادهمه فک کردن خبراییه😂😂😂

😂🤣🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️