2777
2789
منم هنوز سه ماه نشده عقد کردم هنوز روم نمیشه بهش بگم😅

اشتباه نکن بگیر

بهش بگو من روم نمیشه ازت پول بخوام اما قطعا نیازهایی دارم لطفا بصورت ماهانه خودت برام یه مبلغی بزن 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

بچه ها حالم بده😭

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پول اصلا نمیتونستم بگیرم بازم نمیتونم😐🤣

زیاد حرف نمیزدم این موردم یکم درست شد🙃

جلو مامان و آبجیش یهو بغلم میکرد هنگ میکردم الانم همونجورم🤣🌹

با لفظ جیران بالام صدا میکرد خجالت میکشیدم اینو دیگه عادت کردم😂🌹

منم هنوز سه ماه نشده عقد کردم هنوز روم نمیشه بهش بگم😅

منم هنوز بعد از ۱۱سال ازدواج و دوتا بچه روم نمیشه😩

بعد تاپیک بغلی زن شوهر دار شوهر یکی دیگه را ۶میلیارد تیغیده بود

حالا باز شما روز قبل عقد بودد شوهر من 🥴😐 ما حتی نامزد هم نبودیم دو بار فقط پیام بازی کردیم اونم رس ...

دقیقا ما هم یه همچین چیزی بودیم😂😂😂

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

من و شوهرم اختلاف سنیمون چون زیاده شوهرم خیلییی پخته بود و پرووو😂 همون شب خواستگاری که میخواستیم از ...

تو ماشینن😂 میشه مگهه 

میرفتین هتلی جایی..

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

ی خاطره از دیشب میگم😂🥴🥴🥴ما یکسال و نیم دوست بودیم الان ی هفتس نامزد کردیم🥴دیشب نامزدم اومد خونمون مامان و بابامم تو حال بودن مام تو حال

🤣🤣😂همش میگف بریم اتاق خجالت کشیدم پیش خانوادم

اونم سندرم دست بیقرار داره

هرچی جلوشو میگرفتم فایده نداشت

یبار دستمو میگرف

😂🤣🥴🥴ب بهانه های مختلف دستمو میگرف تا مامانم اینا روشونو میکردن اون ور شروع ب ماچ کردن میکرد🥴🥴🤣 دستشو میزد ب.....🥴🥴🤣خجالتم نمیکشید

گاهی وقتا فکر میکنم ایشون دکترای سیاست رفتاری داشته، من نمیتونستم تو چشماش نگاه کنم بعد با خودم میگفتم شاید نقص توجه دارم، بعد دوباره به خودمدمیگفتم پس چجوری این همه سال درس خوندم دانشگاه معتبر قبول شدم

خلاصه خوددرگیری داشتم، حالیم نبود از خجالتمه... 

بعد خدای سیاستم برا اینکه من بدتر خجالت زده نشم یه بازی افریده بود هرکی به اون یکی نگا نکرد اون ورو نگا نکرد... 

همشم خودش میبرد لحنتی

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
الهی عزیزم انشالله که خوشبخت باشین و بهترین احظاتو کنار هم سپری کنید قشنگم🥰🤲🏻ما ازدواجمون کاملا س ...

فداتذشم عزیزم هم چنین شماهم خوشبخت ترین شین 😘😘😘

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
جدیدا مد شده وسط هر تاپیک باید یه نفر باشه که پارازیت بندازه این یه خاطره بوده و تموم شده زدن این حر ...

آخه اون کاربر صرفا واسه یکار شوهر کرده 😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️