2777
2789
چون دارم واقعیت و میگمامثال شمایین که فقط دنبال شوهرین که فقط شوهر کرده باشینحتی طرف قبل عقد تلفنی ا ...

وای شما چقدر پرویی 

اصلا به شما چ ربطی داره خدا سر و داده بزاری رو تنت نه بکنی تو... زندگی مردم والا خودت زندگیت مگ بدون ایراده ک نشستی از زندگی ملت ایراد میگیری به شما چ ربطی کی چیکار کرده آخه چقد فضولید آخه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا همه ی مجردایی که دارن با خنده وذوق میخونن😂😁

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

منم پیش عمم چنین حرفی زد😅گفت زنمه

نه شوهرم رفتیم کافه به صاحب کافه ک دوستش بود منو معرفی کرد یه بارم به فروشنده لباس

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
تازه عقدکرده بودیم شام دعوتم کردن خونشون بعد من خواستم دوغ رو باز کنم منفجر شد پاشید رو سر و صورت شو ...

من یه دفه میخواستم تخم مرغ بشکونم خونه مادرشوهرم محکم زدم پخش شد کلا بعد قهر کردم با شوهرم،😐😄

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
وای شما چقدر پرویی اصلا به شما چ ربطی داره خدا سر و داده بزاری رو تنت نه بکنی تو... زندگی مردم والا ...

فک میکنه همه مث خودش دریده هستن 

نشانه ی نجابت یه دخترع ک وقتی تازه عقد کرده خجالت میکشه از یسری کاراا .. و دقیقا نشانه ی دریدگی و باتجربگی یه دختره ک راحت میاد جولان میده میگه نباید خجالت کشید... چقد ازون خانم چندشم شد الکی گیر داده بود ب اون کاربر طفلک خو بگو ب تو چه قرار نیس همه مث تو درمسائل جنسی باتجربه باشن

فک میکنه همه مث خودش دریده هستن نشانه ی نجابت یه دخترع ک وقتی تازه عقد کرده خجالت میکشه از یسری کارا ...

چه ربطی داره!

من هیچ ارتباط فیزیکی با هیچ پسری نداشتم 

اما خجالتی نیستم

چرا باید از همسرش خجالت بکشه؟😐😂

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
فک میکنه همه مث خودش دریده هستن نشانه ی نجابت یه دخترع ک وقتی تازه عقد کرده خجالت میکشه از یسری کارا ...

واقعا ته بی شخصیتیه اصلا به کسی مربوط نیست شخصیت هر آدمی چطوره قرار نیست همه شبیه هم باشن یه سریا همسرشون اولین مرد زندگیشونه ک لمسشون می‌کنه خجالت کشیدن طبیعیه واقعا فازشونو نمی‌فهمم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

ما روز عقد سر سفره یک بوس هول هولکی کردیم

اما اولین بوسه واقعی، رفتم خونشون

اونم ظهر اومد واسه ناهار

ناهار خورد و وقت رفتن گونه ام رو بوسید

یک حالی شدم

گونه هام بشدت میلرزید

خودش ترسید که نکنه غش کنم

هیچ تجربه ای قبلش نداشتم 19سالم بود