2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 140 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من بشخصه عاشق زندگی ساختنم.یا همینجوری قبولش کن یا قیدشو بزن.نه وقت خودتو هدر بده نه وقت اونو

منم عاشق زندگی ساختنم ولی جایی که بدونم تلاشم نتیجه میده

قصد جسارت ندارم ولی آخه چجوری تو روستا من هرروز برم سرکار چجوری درس بخونم اصلا حریمی ندارم من تو خونه مادر شوهر 

این زندگی از هم میپاچه اگه قبول کنیالان بپاچه بهتره ریسک کن محکم بگو نه نمیام خانوادمم قبول نمیکنن

گفتم نه هزار بار جدی😭هرشب زنگ‌میزنه گریه می‌کنه میگه بگو چیکار کنم راه حل بگو 

نه عروسی نگرفتیم در حد خاستگاره فعلا بخاطر قوانین نی نی سایت نوشتم نامزد

عزیزم تمومش کن من ازدواجم سنتی بود طرفم شرایطش مثل نامزد شما بود با اینکه روستا نرفتم وشهر زندگی کردم بازم زندگیمون اونی نیست که باید باشه خودتو نجات بده خواهش می کنم اینو منی بهت میگم که۱۲ ساله با چنین آدمی دارم زیر یه سقف زندگی می کنم تصمیم نهایی باخودته بهترین ها رو برات آرزومندم.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
بابام هنوز خبر نداره فقط مامانم در جریانه خیلی واضح و صریح بهش گفت نه تا زمانی که خونه رو اوکی نکردی ...

جنگ اول بهتر از صلح آخر.شرایطت رو بدون خجالت بگو اگه قبول کرد دوست داره اگه نه بگو تو دوسم نداری‌.پسرباید تلاش کنه اگه میخوادت

بله صحبت کردیم قرار شد اسم روستارو ب هیچ وجه نیاره ولی یک ماهه مرغش ی پاداره میگه تو اگه منو دوست دا ...

حالا ک از اول قول داده اسم روستارو نیاره تو حق داری قهر کنی و کلا جوابشو ندی و کات کنی!چون خودش زده زیر قول و قرار

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy